BoVivaBoViva är vårt koncept för dig som vill ha ett vanligt, enkelt hyreskontrakt, men i en miljö och med en service som innebär lite utöver det vanliga.
BoViva-miljön är ljus och modern och till för dig som vill ha aktivitet, trygghet och gemenskap med andra.
För dig som är 55+.

 

Det här väntar dig som hyresgäst

Vi vill erbjuda dig som boende en miljö nära stadsliv, naturliv och vatten. 
En gemenskap med andra, nya vänner och upplevelser, och en aktiv vardag – för den som vill.
Lägenheterna är till för dig som uppskattar en bemannad lobby dagtid, sociala grannar och tillgång till en rad olika aktiviteter – gymnastik, vinprovning och allt däremellan.

 

Ljusa, nyproducerade hyreslägenheter

Vi erbjuder lägenheter med hög standard, öppen planlösning, parkett och balkong eller uteplats till nästan alla lägenheter. 

 

Allt inom bekvämt räckhåll

Vi vill att du som hyresgäst enkelt ska kunna utnyttja stadens alla element. Att du ska ha närhet till stadsliv med teater, restaurang och café. Nära till vatten, natur och promenader.

 

Service och trygghet

I samband med att du tecknar ditt hyresavtal tecknar du också ett separat serviceavtal i form av ett baspaket.
I det ingår tillgång till de gemensamma lokalerna och den bemannade receptionen. Den verksamhetsansvariga på boendet kan hjälpa dig med alla tänkbara ärenden och svara på dina frågor.
Den som vill kan få hjälp med att boka till exempel taxi, teaterbiljetter, massage eller fotvård. Därutöver förmedlas en rad tilläggstjänster som till exempel städhjälp och vaktmästartjänster .

 


BoViva Stockholm

Våra lägenheter i Stockholm hittar du i Danvikstull. Trots att det ligger centralt (fyra kilometer från Stockholms Centralstation) så är det ett lugnt område med närhet till natur och vatten. Här har vi 110 moderna lägenheter med öppen planlösning, parkett och hög standard. Jag vill läsa mer om Danvikstull


 

BoViva Göteborg

I Göteborg hittar du våra 96 BoViva-lägenheter på Norra Älvstranden. En kort promenad från kajkanten i Eriksberg och bara fem kilometer från Göteborgs centralstation. Jag vill läsa mer om Eriksberg


BoViva Halmstad

I Halmstad hittar du 119 BoViva-lägenheter i stadsdelen Gamle Tull, nära Nissans fantastiska vatten. Bara 200 meter till Halmstad centrum via en gångbro över vattnet. Otroliga promenadstråk. Jag vill läsa mer om Gamle Tull