Mariastaden

Mariastaden har sin alldeles egen atmosfär. Här samsas klassiska tegelhus från 1920-talet med modern bebyggelse. Genuina trädalléer bryter av moderna stråk och integrerar den gamla parken i den nya stadsdelen på ett harmoniskt sätt.

Det sjuder av liv och rörelse i stadsdelen som bjuder frikostigt på service och utbud; butiker, kaféer, handelsträdgård, restaurang, vårdcentral samt förskolor och grundskolor, både fristående och kommunala. Samtidigt bjuder Pålsjö skog, alldeles intill, på naturlig stillhet. Följ löpspår och promenadstråk längs stigar och raviner genom skogen och över landborgspromenaden med utsikt över havet. Pålsjöbäcken ringlar ner till dammen vid Pålsjö kvarn och mitt i skogen ligger anrika Pålsjöpaviljongen med våffelservering.

Stranden nedanför bjuder på bad och bastu året om och kantas av promenadstråk och uteserveringar som sträcker sig ända in i centrum. I Helsingborgs city hittar du de personliga modebutikerna, kultur och massor av restauranger och caféer. Härifrån går dessutom färjorna till Danmark var femtonde minut.

 

 

Spannmålsgatan 6-8

Adress

Spannmålsgatan 6-8

Fastighetsbeteckning

Balgripen 1

Antal lägenheter

68

Byggår

2015

Jour (dygnet runt)
Security Assistance AB, tfn: 040-689 24 00, e-post: info@secass.se