Stort grattis till dubbla vinnarna Luleå Basket!

Rikshem är huvudsponsor till Luleå Basket som i torsdags tog SM-guld för tredje året i rad. Rikshem har bidragit med gratis biljetter för våra hyresgäster i Luleå under säsongen, där många ortsbor har stöttat Luleå Basket på vägen fram till guldet. Finalen spelades mot Umeås UDOMiNATE Basket i Luleå Energi Arena och slutresultatet blev 76–51. Sex av Rikshems representanter var där under matchen och gav senare pris till en spelare ur respektive lag.

- Vi tackar Rikshem för allt stöd på vår resa mot SM-guldet 2016. Utan Rikshems hjälp hade vi inte nått vårt mål, säger Luleå Baskets Sälj- och Eventansvarige Sara Stark.

Följande lördag vann Luleå Basket även Årets Energi- och Hållbarhetspris på Luleå Business Awards. Motiveringen till priset löd: "De vinner sina matcher såväl sportsligt som socialt, och de har tagit ett enastående ansvar för att ge unga flickor en starkare framtidstro. Trogen sin vision har Luleå Basket bidragit till ett bättre samhälle. Idag är föreningen en föregångare för många idrottsklubbar och företag i Sverige."

Rikshem ser fram emot ett fortsatt samarbete med Luleå Basket och en lyckad säsong även nästa år!