Rikshems bostadskö

Vår bostadskö är gratis och öppen för alla. Vi har en gemensam kö för flera orter i Sverige och en separat för dig som söker studentboende.

Registrera dig idag – ju förr desto bättre!

Bo i hyresrätt

Att bo i hyresrätt har många fördelar. Du får t ex ett flexibelt boende och hjälp av våra fastighetstekniker om något skulle behöva repareras, som t ex en droppande kran eller ett trasigt kylskåp.

Bo i hyresrätt hos Rikshem

Vi tänker hållbart

Verksamheten vi bedriver berör många människor i alla åldrar, tillsammans skapar vi en framtidstro att utveckla det hållbara samhället.

Vi tänker hållbart

Vi bygger

Rikshem växer genom kloka investeringar i olika kommuner men även genom att bygga nya bostäder. Läs mer om våra spännande projekt, såväl planerade, pågående som avslutade.

Vi bygger

Jobba hos oss

Vill du växa med ett av de snabbast expanderande företagen i fastighetsbranschen?

Läs mer om våra lediga tjänster
Barn grönska hållbarhet

Affärs- och hållbarhetsutvecklingschef

Är du en innovativ och affärsmässig strateg? Har du intresse av affärer inom förvaltning, byggande och miljö? Då kan du vara Rikshems nya nyckelperson som är med och leder bolaget in i framtiden.

Affärs- och hållbarhetsutvecklingschef

familj_hg.jpg

Vad tycker du?

I dagarna kommer du som är hyresgäst hos oss att få en hyresgästundersökning hemskickad. Undersökningen ger oss viktig information om hur du trivs och ger oss underlag i vårt arbete att förbättra servicen och din boendemiljö.

Årlig hyresgästundersökning

Skulptören.jpg

Rikshem nominerat till Årets samhällsbyggare

Rikshem är, tillsammans med Lindbäcks Bygg, nominerat till priset Årets samhällsbyggare för bolagens samarbete för industriellt träbyggande.

Rikshem nominerat till Årets samhällsbyggare