Aktuellt

  Vad tycker du?

  I dagarna kommer du som är hyresgäst hos oss att få en hyresgästundersökning hemskickad. Undersökningen ger oss viktig information om hur du trivs och ger oss underlag i vårt arbete att förbättra servicen och din boendemiljö.

  Årlig hyresgästundersökning

  Bo i en nyproducerad hyresrätt i fina Mariastaden

  I den östra delen av Mariastadens nyaste område i Helsingborg har vi byggt nya moderna och ljusa lägenheter. Lägenheterna finns lediga att söka nu.

  Läs mer och sök lediga lägenheter

  Studerar du i Uppsala och söker boende?

  På trevliga Kantorsgatan i Uppsala har vi just nu lediga studentrum för uthyrning. Som boende i ett studentrum delar du kök och dusch i korridor med fyra andra studenter men har egen toalett och tvättställ på rummet.

  Lediga studentrum i Uppsala

  Uppsala Bostadsförmedling

  I december 2017 lämnar Rikshem över sin förmedling av lägenheter i Uppsala/Knivsta till Uppsala Bostadsförmedling. Under en period på sex månader erbjuds sökande i Rikshems egen bostadskö att tillgodoräkna sig sin kötid i Uppsalas bostadskö.

  Uppsala Bostadsförmedling

  Affärs- och hållbarhetsutvecklingschef

  Är du en innovativ och affärsmässig strateg? Har du intresse av affärer inom förvaltning, byggande och miljö? Då kan du vara Rikshems nya nyckelperson som är med och leder bolaget in i framtiden.

  Affärs- och hållbarhetsutvecklingschef

  Vill du bo i norra Sveriges högsta trähus?

  Nu sätter vi igång byggnationen av 142 nya lägenheter i Umeå. Ett av husen blir åtta våningar högt och därmed norra Sveriges högsta trähus.

  Registrera dig i vår bostadskö

  Säljstart i BRF Eklundshov

  Den 16 mars startade försäljningen av Rikshems nyproducerade lägenheter i Eklundshov i Uppsala. Med ett optimalt läge, nära Uppsala universitet och centrum bygger vi 24 unika lägenheter om 1-2 rum och kök på 29-41 kvadratmeter.

  Läs mer och anmäl ditt intresse

  Rikshems medarbetare är mentorer för ungdomar i Västerås

  Förra veckan träffade Jan-Olov, Klas och Henrik från Västeråskontoret ungdomar från Pettersbergsskolan i Västerås för den första av tre mentorsträffar genom Läxhjälpen.

  Rikshems medarbetare är mentorer för ungdomar i Västerås

  Förenkla vardagen med autogiro

  Vi på Rikshem vill gärna förenkla vardagen för dig som hyresgäst. Genom att betala hyran via autogiro eller e-faktura sparar vi alla både tid och tänker på miljön.

  Läs mer om autogiro och e-faktura

  Ladda ner Rikshems appar

  Du vet väl att våra webbtjänster Sök bostad och Mina sidor även finns som appar, både för iPhone och Android. Sök på Rikshem i App Store eller Google Play för att hitta rätt och ladda ner.

  Ladda ner Rikshems appar

  Rikshem nominerat till Årets samhällsbyggare

  Rikshem är, tillsammans med Lindbäcks Bygg, nominerat till priset Årets samhällsbyggare för bolagens samarbete för industriellt träbyggande.

  Rikshem nominerat till Årets samhällsbyggare

  Frågor och svar om övergången till Uppsala bostadskö

  Vi förstår att det finns många frågor i och med den nya bostadskön. På sidan Frågor och svar har vi samlat svar på några av de frågor vi tror att du har.

  Frågor och svar