Aktuellt

  Nu finns nyrenoverade lägenheter lediga i Gränby

  Nu finns våra nyrenoverade lägenheter i Gränby tillgängliga att söka under Ledigt just nu. Lägenheterna är nyrenoverade, ljusa och välplanerade med goda förvaringsmöjligheter. I området finns både parkerings- och garageplatser att hyra.

  Sök ledig lägenhet i Gränby

  Har du kallt inomhus?

  Under sommarmånaderna är lägenheten ofta varmare än 20 grader tack vare att solen värmer. Kroppen vänjer sig vid en högre inomhustemperatur och när hösten sedan kommer kan du som hyresgäst uppleva det som kallt och ruggigt inomhus.

  Tips för att få ett bättre inomhusklimat

  Vill bo i en nyproducerad lägenhet i Uppsala?

  Hur skulle det kännas att bo centralt, modernt och ändå ha nära till grönområde? I en fastighet som rymmer allt från parkering, livsmedelsbutik och restaurang, till en fantastisk takterrass med utsikt över hela Uppsalas stadskärna

  Sök våra lediga lägenheter

  Så driver vi hållbarhetsfrågor i branschen

  Reza Yazdi är energi- och hållbarhetsansvarig på Rikshem och medverkar den 20 september i branschforumet Business Arena på seminariet Integrerad hållbarhet.

  Så driver vi hållbarhetsfrågor i branschen

  Uppsala Bostadsförmedling

  I december 2017 lämnar Rikshem över sin förmedling av lägenheter i Uppsala/Knivsta till Uppsala Bostadsförmedling. Under en period på sex månader erbjuds sökande i Rikshems egen bostadskö att tillgodoräkna sig sin kötid i Uppsalas bostadskö.

  Uppsala Bostadsförmedling

  Vill du bo i norra Sveriges högsta trähus?

  Nu sätter vi igång byggnationen av 142 nya lägenheter i Umeå. Ett av husen blir åtta våningar högt och därmed norra Sveriges högsta trähus.

  Registrera dig i vår bostadskö

  Förenkla vardagen med autogiro

  Vi på Rikshem vill gärna förenkla vardagen för dig som hyresgäst. Genom att betala hyran via autogiro eller e-faktura sparar vi alla både tid och tänker på miljön.

  Läs mer om autogiro och e-faktura

  Bo i en nyproducerad hyresrätt i fina Mariastaden

  I den östra delen av Mariastadens nyaste område i Helsingborg har vi byggt nya moderna och ljusa lägenheter. Lägenheterna finns lediga att söka nu.

  Läs mer och sök lediga lägenheter

  Välkommen till oss i Almedalen

  Under tre kvällar, måndag-onsdag, bjuder Rikshem in till samtal om framtidens hållbara fastighetsbransch. Kom och lyssna, ställ frågor, mingla och låt dig inspireras!

  Läs mer om våra seminarier

  Studerar du i Uppsala och söker boende?

  På trevliga Kantorsgatan i Uppsala har vi just nu lediga studentrum för uthyrning. Som boende i ett studentrum delar du kök och dusch i korridor med fyra andra studenter men har egen toalett och tvättställ på rummet.

  Lediga studentrum i Uppsala

  Rikshems medarbetare är mentorer för ungdomar i Västerås

  Förra veckan träffade Jan-Olov, Klas och Henrik från Västeråskontoret ungdomar från Pettersbergsskolan i Västerås för den första av tre mentorsträffar genom Läxhjälpen.

  Rikshems medarbetare är mentorer för ungdomar i Västerås

  Ladda ner Rikshems appar

  Du vet väl att våra webbtjänster Sök bostad och Mina sidor även finns som appar, både för iPhone och Android. Sök på Rikshem i App Store eller Google Play för att hitta rätt och ladda ner.

  Ladda ner Rikshems appar

  Frågor och svar om övergången till Uppsala bostadskö

  Vi förstår att det finns många frågor i och med den nya bostadskön. På sidan Frågor och svar har vi samlat svar på några av de frågor vi tror att du har.

  Frågor och svar

  Rikshem nominerat till Årets samhällsbyggare

  Rikshem är, tillsammans med Lindbäcks Bygg, nominerat till priset Årets samhällsbyggare för bolagens samarbete för industriellt träbyggande.

  Rikshem nominerat till Årets samhällsbyggare