Aktuellt

  Vill du bo i norra Sveriges högsta trähus?

  Nu sätter vi igång byggnationen av 142 nya lägenheter i Umeå. Ett av husen blir åtta våningar högt och därmed norra Sveriges högsta trähus.

  Registrera dig i vår bostadskö

  Uppsala Bostadsförmedling

  I december 2017 lämnar Rikshem över sin förmedling av lägenheter i Uppsala/Knivsta till Uppsala Bostadsförmedling. Under en period på sex månader erbjuds sökande i Rikshems egen bostadskö att tillgodoräkna sig sin kötid i Uppsalas bostadskö.

  Uppsala Bostadsförmedling

  Förenkla vardagen med autogiro

  Vi på Rikshem vill gärna förenkla vardagen för dig som hyresgäst. Genom att betala hyran via autogiro eller e-faktura sparar vi alla både tid och tänker på miljön.

  Läs mer om autogiro och e-faktura

  Bo i en nyproducerad hyresrätt i fina Mariastaden

  I den östra delen av Mariastadens nyaste område i Helsingborg har vi byggt nya moderna och ljusa lägenheter. Lägenheterna finns lediga att söka nu.

  Läs mer och sök lediga lägenheter

  Välkommen till oss i Almedalen

  Under tre kvällar, måndag-onsdag, bjuder Rikshem in till samtal om framtidens hållbara fastighetsbransch. Kom och lyssna, ställ frågor, mingla och låt dig inspireras!

  Läs mer om våra seminarier

  Studerar du i Uppsala och söker boende?

  På trevliga Kantorsgatan i Uppsala har vi just nu lediga studentrum för uthyrning. Som boende i ett studentrum delar du kök och dusch i korridor med fyra andra studenter men har egen toalett och tvättställ på rummet.

  Lediga studentrum i Uppsala

  Rikshems medarbetare är mentorer för ungdomar i Västerås

  Förra veckan träffade Jan-Olov, Klas och Henrik från Västeråskontoret ungdomar från Pettersbergsskolan i Västerås för den första av tre mentorsträffar genom Läxhjälpen.

  Rikshems medarbetare är mentorer för ungdomar i Västerås

  Ladda ner Rikshems appar

  Du vet väl att våra webbtjänster Sök bostad och Mina sidor även finns som appar, både för iPhone och Android. Sök på Rikshem i App Store eller Google Play för att hitta rätt och ladda ner.

  Ladda ner Rikshems appar

  Frågor och svar om övergången till Uppsala bostadskö

  Vi förstår att det finns många frågor i och med den nya bostadskön. På sidan Frågor och svar har vi samlat svar på några av de frågor vi tror att du har.

  Frågor och svar

  Rikshem nominerat till Årets samhällsbyggare

  Rikshem är, tillsammans med Lindbäcks Bygg, nominerat till priset Årets samhällsbyggare för bolagens samarbete för industriellt träbyggande.

  Rikshem nominerat till Årets samhällsbyggare