Rikshem.se använder cookies för att ge dig bästa möjliga användarupplevelse. Jag vill läsa mer.

Aktuellt

  Brand i p-huset på Atterbomsgatan, Uppsala

  Natten till måndagen den 20 augusti, startade en brand i det nedre garaget på Atterbomsgatan i Gränby, Uppsala.

  Som hyresgäst i garaget är det viktigt att du kontaktar ditt försäkringsbolag

  Dags att se över hemförsäkringen?

  Om du skulle råka ut för inbrott, brand eller skadegörelse så är en hemförsäkring ett bra skyddsnät. Med en hemförsäkring får du och din familj ekonomisk hjälp för kostnader som kan uppstå vid olika situationer.

  Ett skydd för dig och ditt hem

  Förenkla vardagen med autogiro

  Vi på Rikshem vill gärna förenkla vardagen för dig som hyresgäst. Genom att betala hyran via autogiro eller e-faktura sparar vi alla både tid och tänker på miljön.

  Läs mer om autogiro och e-faktura

  Tips för svalare lägenhet i värmen

  Just nu råder värmebölja i stora delar av landet. När det är höga temperaturer ute kan det även bli varmt i din lägenhet. Det finns några saker du kan tänka på för att försöka göra det svalare i din bostad.

  Tips för svalare lägenhet i värmen

  Eldningsförbud

  Med anledning av det varma och torra vädret är det eldningsförbud i många av Sveriges län.  Vid eldningsförbud är det inte heller tillåtet att grilla på de iordningställda grillplatser som finns i våra områden.

  Beslut om eldningsförbud

  Nattvandring i våra bostadsområden

  I ett flertal av våra områden finns nattvandrare som går ut på kvällen för att skapa en trygg närmiljö för våra ungdomar. Nattvandringen är en viktig aktivitet för att bygga broar mellan ungdomar och vuxenvärlden.

  För tryggare bostadsområden

  Våra hyresgäster finns lite varstans. I Almedalen till exempel.

  Vi ser det som vår huvuduppgift att hjälpa fler att hitta bra hem och därför upplåter vi nu vårt eget boende i Visby till tre organisationer med stora ambitioner men mindre kassa.

  Lyssna till intressanta seminarier om jobb, integration och framtidens boende

  Din integritet är viktig för oss

  I maj 2018 börjar den nya lagstiftningen kring personuppgiftsbehandling att gälla. Under Dataskydd på vår webbplats har du möjlighet att läsa om hur Rikshem behandlar dina personuppgifter.

  Så hanterar Rikshem personuppgifter

  Sommarjobb för boende i våra fastigheter

  Rikshem vill ge unga möjligheten att komma ut i arbetslivet och satsar därför på sommarjobb i olika former. Vi har fortfarande platser kvar i Södertälje, Umeå, Uppsala och Luleå, ansök om sommarjobb på din ort.

  Läs mer och sök sommarjobb hos Rikshem

  Låt Bergagården i Kalmar bli ditt nya hem

  Letar du efter en nybyggd lägenhet, i klassisk herrgårdsmiljö med utsikt över Kalmar? Då ska du passa på när vi nu påbörjar uthyrningen av hyresrätterna på höjden i Berga.

  Läs mer om lägenheterna

  Ladda ner Rikshems appar

  Du vet väl att våra webbtjänster Sök bostad och Mina sidor även finns som appar, både för iPhone och Android. Sök på Rikshem i App Store eller Google Play för att hitta rätt och ladda ner.

  Ladda ner Rikshems appar

  Rikshems medarbetare är mentorer för ungdomar i Västerås

  Förra veckan träffade Jan-Olov, Klas och Henrik från Västeråskontoret ungdomar från Pettersbergsskolan i Västerås för den första av tre mentorsträffar genom Läxhjälpen.

  Rikshems medarbetare är mentorer för ungdomar i Västerås