Låt Bergagården i Kalmar bli ditt nya hem

Letar du efter en nybyggd lägenhet, i klassisk herrgårdsmiljö med utsikt över Kalmar? Då ska du passa på när vi nu påbörjar uthyrningen av hyresrätterna på höjden i Berga!

I naturnära miljö bygger vi ett modernt boende för framtiden. Lägenheterna ligger i klassisk herrgårdsmiljö med utsikt över Kalmar. Totalt 100 st lägenheter fördelade på tre bostadshus, ett 4-våningshus och två 8-våningshus, står klara för inflyttning under 2018.

  • 20 st lägenheter i 4-våningshuset inflyttning den 11 april 2018
  • 40 st lägenheter i 8-våningshuset inflyttning den 30 maj 2018
  • 40 st lägenheter i 8-våningshuset inflyttning den 12 september 2018

Lägenheter med hög standard

Varje våningsplan rymmer fem yteffektiva lägenheter av hög standard, fördelat på 1:or, 2:or och 3:or. Alla lägenheter är utrustade med tvättmaskin och torktumlare samt kakel och klinker i badrummen. Klassiska golv i ekparkett och garderober med skjutdörrar förhöjer ytterligare intrycket.

Husen på Bergagården byggs  i samarbete med P&E Fastighetspartner. De färdigställda bostadshusen kommer att ägas och förvaltas av Rikshem.

Hyresnivåerna för lägenheterna kommer att vara:

  • 1 rum och kök, 38 kvm, 6.077 kr/mån
  • 2 rum och kök, 57 kvm, 8.187 kr/mån
  • 2 rum och kök, 59 kvm, 8.356 kr/mån
  • 3 rum och kök, 73 kvm, 9.875 kr/mån

För att göra en intresseanmälan till hyresrätterna besök www.bergagarden.nu

Bergagården i Kalmar

Letar du efter en nybyggd lägenhet, i klassisk herrgårdsmiljö med utsikt över Kalmar? Då ska du passa på när vi nu påbörjar uthyrningen av hyresrätterna på höjden i Berga!

Låt Bergagården bli ditt nya hem!

Bo i hyresrätt

Att bo i hyresrätt har många fördelar. Du får t ex ett flexibelt boende och hjälp av våra fastighetstekniker om något skulle behöva repareras, som t ex en droppande kran eller ett trasigt kylskåp.

Bo i hyresrätt hos Rikshem