Rikshem.se använder cookies för att ge dig bästa möjliga användarupplevelse. Jag vill läsa mer.

Sök lediga lägenheter i Helsingborg

Välkommen till Rikshem och kanske ett steg närmare ditt framtida boende i Helsingborg. För oavsett om du aktivt letar lägenhet att hyra idag eller kommer att göra det någon gång i framtiden så har du kommit rätt.

Vi är ett av de största privata fastighetsbolagen i Helsingborg med ett stort utbud av hyresrätter. Att registrera dig som bostadssökande hos oss är en liten insats som kan leda till en hel del, som nyckeln till ditt nästa boende. Vad väntar du på?

Så fort du har registrerat dig på Mina sidor börjar du samla poäng och kan söka våra lediga lägenheter i Helsingborg. Registreringen är gratis och öppen för alla som fyllt 16 år. Du ansluter dig snabbt och enkelt på Mina sidor

Sök lediga lägenheter

Nu hittar du våra lediga lägenheter i Helsingborg här på rikshem.se under Ledigt just nu. 

Ledigt just nu

Här hittar du våra lediga lägenheter i Helsingborg. Läs mer och registrera din intresseanmälan.

Lediga lägenheter i Helsingborg

Är du redan hyresgäst hos Rikshem?

Är du redan hyresgäst hos Rikshem får du poäng utifrån din boendetid hos oss vilket gör att du redan har samlat en del poäng.

För att registrera dig loggar du in på Mina sidor, skrollar ner till Intresseanmälan och trycker på länken Skapa intresseanmälan. Därefter kryssar du i att du söker bostad och fyller i resterande fält. Din boendetid kommer automatiskt omvandlas till poäng när du har slutfört din ansökan.

Registrera dig hos oss

Som bostadssökande hos Rikshem kan du registrera dig hos oss från det du fyller 16 år. Din intresseanmälan måste uppdateras var sjätte månad, detta görs automatiskt när du loggar in på Mina sidor.

Registrera dig som bostadssökande

För att söka bostad hos Rikshem behöver du registrera dig som sökande hos oss. Registreringen är gratis och öppen för alla som fyllt 16 år. Din intresseanmälan måste uppdateras var sjätte månad, detta görs automatiskt när du loggar in på Mina sidor.

Anmäl dig som bostadssökande på Mina Sidor

Lediga lägenheter i Helsingborg

Här hittar du våra lediga lägenheter i Helsingborg. Läs mer och registrera din intresseanmälan.

Lediga lägenheter i Helsingborg