Nyrenoverade lägenheter på Fredriksdal

Nu finns chansen att hyra en nyrenoverad lägenhet i gröna Fredriksdal. Ett område där Rikshem inte bara fokuserat på att modernisera utan även på att skapa en tryggare boendemiljö. Passa på att registrera en intresseanmälan redan nu! 

Modernt, tryggt och trivsamt

Husen på Tränsgatan 1-3 byggdes för cirka 50 år sedan och håller nu på att rustas upp för att bostäderna även i fortsättningen ska vara moderna, trygga och trivsamma. I samband med renoveringen rustar vi även upp tvättstuga, förråd, trapphus, fasad och tak. Vi installerar ny ventilation och nya hissar i husen. 

Lediga lägenheter

Våra nyrenoverade hyreslägenheter på Fredriksdal stod klara för inflyttning från oktober 2020. Lägenheterna i storleken 2-4 rum och kök är renoverade med ljusa och moderna materialval. Samtliga lägenheter har uteplats eller inglasad balkong.

Läs mer om våra lägenheter på Fredriksdal

Gröna Fredriksdal

Området Fredriksdal ligger cirka två kilometer öster om centrum och omges av stora grönområden. I området finns inbjudande innergårdar med rejäla lekplatser och en idrottsplats.

Området gränsar i öster mot Brytstugans koloniområde och i områdets sydvästra del ligger Fredriksdalsparken med friluftsteater, museum och trädgårdar. På området finns både låghus med tre våningsplan och höghus med fem våningsplan. Samtliga hus med loftgång.

I närheten av Fredriksdal

På gångavstånd finns Drottninghög Centrum med ICA-butik, bageri, restauranger, bibliotek, vårdcentral med mera. Olympiaområdets idrottsanläggningar med motionsslingor och inomhushallar finns på mindre än en kvarts promenadavstånd och det är cykelavstånd till Filbornabadet.

Rikshem i Helsingborg

Vid frågor om våra områden eller lägenheter i Helsingborg är du välkommen att kontakta oss.