Rikshem.se använder cookies för att ge dig bästa möjliga användarupplevelse. Jag vill läsa mer.

Nyrenoverade lägenheter på Fredriksdal

Nu finns chansen att hyra en nyrenoverad lägenhet i gröna Fredriksdal. Ett område där Rikshem inte bara fokuserat på att modernisera utan även på att skapa en tryggare boendemiljö. Passa på att registrera en intresseanmälan redan nu! 

Husen på Tränsgatan 1-3 byggdes för ca 50 år sedan och håller nu på att rustas upp för att bostäderna även i fortsättningen ska vara moderna, trygga och trivsamma. I samband med renoveringen rustar vi även upp tvättstuga, förråd, trapphus, fasad, tak samt installerar ny ventilation och nya hissar i husen. 

Lediga lägenheter

Våra nyrenoverade hyreslägenheter på Fredriksdal stod klara för inflyttning från oktober 2020. Lägenheterna i storleken 2-4 rum och kök är renoverade med ljusa och moderna materialval. Samtliga lägenheter har uteplats eller inglasad balkong.

Läs mer om våra lägenheter på Fredriksdal

Gröna Fredriksdal

Området Fredriksdal ligger cirka två km öster om centrum och har stora grönområden, grönskande innergårdar med rejäla lekplatser och en idrottsplats.

Området gränsar i öster mot Brytstugans koloniområde och i områdets sydvästra del ligger Fredriksdalsparken med friluftsteater, museum och trädgårdar. På området finns låghus med tre våningsplan och höghus med fem våningsplan, samtliga med loftgång.

På gångavstånd finns Drottninghög Centrum med ICA-butik, bageri, restauranger, bibliotek, vårdcentral m m. Olympiaområdets idrottsanläggningar med motionsslingor och inomhushallar finns på mindre än en kvarts promenadavstånd och det är cykelavstånd till Filbornabadet.

Rikshem i Helsingborg

Vid frågor om våra områden eller lägenheter i Helsingborg är du välkommen att kontakta oss.