Rikshem.se använder cookies för att ge dig bästa möjliga användarupplevelse. Jag vill läsa mer.

Dags att se över hemförsäkringen?

Om du skulle råka ut för inbrott, brand eller skadegörelse så är en hemförsäkring ett bra skyddsnät. Med en hemförsäkring får du och din familj ekonomisk hjälp för kostnader som kan uppstå vid olika situationer.

En hemförsäkring är ett bra skydd för dig och ditt hem, den täcker inte bara skador på dina egna ägodelar utan även om du skulle bli vållande till en större skada, så som brand eller vattenläcka.

En hemförsäkring är något som alla som bor i Rikshems lägenheter ska ha, saknar du en hemförsäkring så måste du teckna en sådan. Hemförsäkringen gäller dig och andra personer som är skrivna på samma adress, alltså hela din familj. En hemförsäkring behövs även om du bara har en tillfällig bostad och även om du inte tror att dina saker har så högt värde.

Rikshem erbjuder dig som bor hos oss rabatt på hemförsäkringen TryggaHemmet från Trygg-Hansa. Kontakta dem på tel 0752-430 677 för att ta del av erbjudandet.

 

Vanliga frågor

Vi har sammanställt de vanligaste frågorna med svar nedan, använd gärna sökfunktionen för att lättare hitta rätt. Om du inte hittar svaret på din fråga här är du välkommen att kontakta oss.

Vanliga frågor

Kontakta ditt ortskontor

Här hittar du kontaktuppgifterna till ditt närmaste Rikshem kontor. Titta gärna igenom våra vanliga frågor och svar innan du kontaktar oss för att se om vi redan svarat på din fråga.

Kontakta ditt ortskontor