Dags att se över hemförsäkringen?

Du som bor i Rikshems lägenheter ska ha en hemförsäkring. Om du skulle råka ut för inbrott, brand eller skadegörelse är en hemförsäkring ett bra skyddsnät. Med en hemförsäkring får du och din familj ekonomisk hjälp för kostnader som kan uppstå i olika situationer.

Skydda dig, din familj och ditt hem

En hemförsäkring är ett bra skydd för dig och ditt hem. Den täcker skador på dina egna ägodelar och om du skulle bli vållande till en större skada, som brand eller vattenläcka.

Alla ska ha en hemförsäkring

En hemförsäkring är något alla som bor i Rikshems lägenheter ska ha. Saknar du en hemförsäkring måste du teckna en sådan. Hemförsäkringen gäller dig och andra personer som är skrivna på samma adress, alltså hela din familj. En hemförsäkring behövs även om du bara har en tillfällig bostad. Den behövs även om du inte tror att dina saker har så högt värde.

Saknar du en hemförsäkring eller vill byta?

Rikshem erbjuder sig som hyresgäst rabatt på hemförsäkringen från Trygg-Hansa. Kontakta dem idag på 0771-111 669.

Hemförsäkring hos Trygg-Hansa

Vanliga frågor

Här har vi sammanställt de vanligaste frågorna med svar. Om du inte hittar svaret på din fråga här är du välkommen att kontakta oss.

Sök efter din fråga här

Kontakta ditt ortskontor

Här hittar du kontaktuppgifterna till ditt närmaste Rikshem kontor. Titta gärna igenom våra vanliga frågor och svar innan du kontaktar oss för att se om vi redan svarat på din fråga.

Kontakta ditt ortskontor