Rikshem.se använder cookies för att ge dig bästa möjliga användarupplevelse. Jag vill läsa mer.

Välkommen till Hyacinten!

Nu bygger Rikshem 74 hållbara och attraktiva bostäder i Odenslund. De nya lägenheterna fördelas på två hus om fem våningar.

Lägenheterna har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med trägolv i hela lägenheten. Badrummet är helkaklat med klinker och golvvärme. En kombimaskin för tvätt/tork finns i samtliga lägenheter. Till varje lägenhet finns uteplats, balkong eller fransk balkong.

Hållbara bostäder

Hållbarhetsperspektivet har präglat utvecklingen av de nya husen i kvarteret Hyacinten. Husen är byggda med trästomme och träfasad. Solceller finns för taken, laddstolpar för elbilar samt egen bilpool planeras för de boende.

Nära till det mesta

I de centrala delarna av Östersund har Rikshem många fina lägenheter med bra läge. I området hittar du affärer för shopping, livsmedelsbutiker, service och restauranger.

I kvarteret Hyacinten har du nära till både skolor och förskolor. Här finns lekplatser, kvarters- butiker och caféer. På vintern finns det tillgång till en skridskobana vid det närliggande universitetsområdet. Här finns även närheten till både Östersunds centrum, universitetet och järnvägsstationen, med bra förbindelser. Du har även nära över till Frösön där du hittar Åre Östersund Airport.

Ledigt just nu i Hyacinten

Läs mer om våra lediga lägenheter i kvarteret Hyacinten och registrera din intresseanmälan. Lägenheterna fördelas efter kötid bland dem som anmält intresse för den aktuella bostaden och som uppfyller kriterierna i vår uthyrningspolicy.

Ledigt just nu i Hyacinten

Kvarteret Hyacinten i Östersund

Nu pågår uthyrningen av de 74 nybyggda lägenheterna i Odenslund. Vill du bo central i Östersund, i en bekväm 1a, 2a eller 3a, så kan du flytta in redan nu i februari.

Uthyrning pågår - anmäl intresse redan nu