Rikshem.se använder cookies för att ge dig bästa möjliga användarupplevelse. Jag vill läsa mer.

Låt Snurrom i Kalmar bli ditt nya hem

I Snurrom i Kalmar bygger vi just nu ett ljust och stilrent boende med bra kommunikationer och naturnära läge. Här hittar du ett boende i vacker miljö med bekvämt avstånd till trivsamma strövområden. Första inflyttning i oktober 2018.

Bostädernas storlek kommer variera mellan 1 och 3 rum, men ett modernt och fullt utrustat kök är en gemensam nämnare. De bekväma och tillgängliga badrummen kommer att vara utrustade med tvättmaskin. Lägenheterna är fördelade över tre våningsplan i tre våningshus. Till lägenheterna på entréplan finns egna uteplatser medan många av lägenheterna på övriga våningar har balkong.

Två "Plusrum" i form av övernattningsrum respektive studierum kommer att finnas i fastigheterna. Dessa bokas via bokningsportalen och ingår i hyran som en förlängning av bostaden.

Nära till det mesta

Du som bor i kvarteret Rönnbäret bor i en ny, modern stadsdel som är under utveckling. Området Snurrom binder samman Lindsdal med Kalmar. Här hittar du en vacker och naturnära omgivning med skogen och havet intill. Runt hörnet ligger Värsnäs friluftsområde med badplats, fina grillplatser samt vandrings- och mountainbikeleder. Alldeles bredvid ligger Kalmar Golfklubb med två 18-hålsbanor och restaurang.

Bussförbindelserna till Kalmar centrum är goda och det går även att smidigt cykla in på mindre än 30 minuter. Närmaste servicecentrum är Lindsdal och Berga centrum, här finns mataffärer, vårdcentral, apotek och skolor.

1/2 Moderna och fullt utrustade kök
2/2 Bostädernas storlek varierar mellan 1 och 3 rum

Vill du bo i våra nybyggda lägenheter?

De nya lägenheterna i Kalmar förmedlas via Rikshems egen bostadskö. För att kunna söka våra lediga lägenheter behöver du registrera dig som sökande i bostadskön. Registrera dig gärna redan nu för att börja samla köpoäng.  

Välkommen till Rönnbäret

Vid nyutvecklade stadsdelen Snurrom och med friluftsområdet Värsnäs samt havet inpå knuten byggs tre moderna bostadshus med 87 hyresrätter. Första inflyttning i oktober 2018.

Läs mer om våra nyproducerade lägenheter i Kalmar

Ledigt just nu i Snurrom

Läs mer om våra lediga lägenheter i Snurrom och registrera din intresseanmälan. Lägenheterna fördelas efter kötid bland dem som anmält intresse för den aktuella bostaden och som uppfyller kriterierna i vår uthyrningspolicy.

Ledigt just nu i Snurrom