Rikshem.se använder cookies för att ge dig bästa möjliga användarupplevelse. Jag vill läsa mer.

Låt Snurrom i Kalmar bli ditt nya hem

I stadsdelen Snurrom bygger vi just nu 134 nya lägenheter i kvarteret Måbäret. Lägenheterna är ljusa och stilrena och ligger i en vacker miljö med bekvämt avstånd till trivsamma strövområden. Inflyttningen startar i oktober 2019.

Bostädernas storlek varierar mellan 1 och 4 rum, med ett modernt och fullt utrustat kök som en gemensam nämnare. De flesta lägenheterna kommer att ha egen balkong eller uteplats och de bekväma och tillgängliga badrummen kommer att ha plats för kombinerad tvättmaskin/torktumlare som går att välja till som tillval. Tvättstugor finns i varje hus.

Nära till det mesta

Du som bor i kvarteret Måbäret bor i en ny, modern stadsdel som är under utveckling. Området Snurrom binder samman Lindsdal med Kalmar. Här hittar du en vacker och naturnära omgivning med skogen och havet intill. Runt hörnet ligger Värsnäs friluftsområde med badplats, fina grillplatser samt vandrings- och mountainbikeleder. Alldeles bredvid ligger Kalmar Golfklubb med två 18-hålsbanor och restaurang.

Bussförbindelserna till Kalmar centrum är goda och det går även att smidigt cykla in på mindre än 30 minuter. Närmaste servicecentrum är Lindsdal och Berga centrum, här finns mataffärer, vårdcentral, apotek och skolor.

Ledigt just nu i Snurrom

Läs mer om våra lediga lägenheter i Snurrom och registrera din intresseanmälan. Lägenheterna fördelas efter kötid bland dem som anmält intresse för den aktuella bostaden och som uppfyller kriterierna i vår uthyrningspolicy.

Ledigt just nu i Snurrom

Måbäret

I stadsdelen Snurrom har vi 134 nybyggda lägenheter i kvarteret Måbäret. Lägenheterna är ljusa och stilrena och ligger i en vacker miljö med bekvämt avstånd till trivsamma strövområden.

Måbäret