Vill du bo i en nyrenoverad lägenhet i Gränby?

Nu finns våra nyrenoverade lägenheter i Gränby tillgängliga att söka under Ledigt just nu. Lägenheterna är nyrenoverade, ljusa och välplanerade med goda förvaringsmöjligheter. I området finns både parkerings- och garageplatser att hyra.

Våra hus i Gränby är byggda i slutet av 1960-talet med stora glaspartier som släpper in mycket ljus i lägenheterna. Husen är grupperade kring gröna gårdar av varierande storlek och utformning.

Gränby är ett lummigt, grönt och barnvänligt område ca 3 kilometer nordost om Uppsala centrum. I närheten finner du Gränby sportfält och ishall samt Gränbystaden med restauranger, caféer, gym och över hundra butiker. I Gränbystaden växer flera nya bostadshus fram och området utvecklas för att bli Uppsalas andra stadskärna. Med cykel är du i centrala Uppsala på mindre än tio minuter. 

Lägenheterna i Gränby har nyrenoverade badrum, kök och fönster.

Sök lediga lägenheter

De lediga lägenheterna i Gränby söker du hos Uppsala Bostadsförmedling.

Kontakta oss

Har du frågor om våra lediga lägenheter i Uppsala går det bra att kontakta vårt ortskontor på telefon 010-70 99 200 eller info.uppsala@rikshem.se.

Vi har samlat vanliga frågor och svar på vår webbplats.

Ledigt just nu Gränby

Läs mer och våra lediga lägenheter i Gränby och registrera din intresseanmälan. Lägenheterna fördelas efter kötid bland dem som anmält intresse för den aktuella bostaden och som uppfyller de kriterierna som anges i vår uthyrningspolicy.

Ledigt just nu Gränby

Ställ dig i vår bostadskö

Som bostadssökande hos Rikshem kan du ställa dig i vår bostadskö från det år du fyller 18 år. Din intresseanmälan måste uppdateras var sjätte månad, detta görs automatiskt när du loggar in på Mina sidor.

Gör din anmälan på Mina sidor