Rikshem.se använder cookies för att ge dig bästa möjliga användarupplevelse. Jag vill läsa mer.

Uthyrning av 82 nybyggda hyresrätter i Märsta Port

Välkommen till Rikshems hyresrätter i Märsta Port. Nu har du möjlighet att flytta in i en nyproducerad hyreslägenhet i ett nytt bostadsområde i Märsta. Läget är centralt och ligger också nära naturen.     

På Valsta gårdsväg 10 och 14 i Märsta Port erbjuder Rikshem nu 82 st nyproducerade hyreslägenheter om 1-3 rum och kök. Inflyttning kommer att ske under oktober månad. 

Kanske blir det du som flyttar in? 

Rikshem har köpt två nyproducerade hus i Märsta Port. Eftersom det handlar om ett stort antal lägenheter finns det möjlighet att få lägenhet även om du inte står i kö sedan tidigare. Gå in på Stockholms bostadsförmedling och registrera dig. Är du redan registrerad så kan du söka de lägenheter som finns ute. Vi kommer att släppa ett antal lägenheter i taget så det kommer att finnas flera chanser.
Registrera dig och sök lägenhet på Bostadsförmedlingen i Stockholm

Ljus och öppen planlösning med balkong eller uteplats

Vi erbjuder ett stort antal rymliga 1:or, 2:or och 3:or. Planlösningen är ljus och öppen och alla lägenheter har balkong eller uteplats. Varje lägenhet har också ett tillhörande vindsförråd. Tvättstuga och miljöhus finns på gården.

1/6 Alla lägenheter har balkong eller uteplats
2/6 Diskmaskin och inbyggnadsmikro finns i köken
3/6 Planlösningen är ljus och öppen
4/6 Lekplatser, tvättstuga och miljöhus finns på gården
5/6 Från området har du nära till naturen och Steningeviks badplats
6/6 Steninge Slottsby ligger i närheten med det vackra Steninge slott och butiker, restaurang och kafé i Stenladan

Parkering finns i området

Har du bil och söker parkering finns det också parkeringsplatser att hyra. För att söka våra parkeringsplatser behöver du stå i Rikshems egna kö. Det är gratis att stå i kön och för parkeringsplatser tillämpar vi först till kvarn-principen.
Här kan du registrera dig gratis i Rikshems kö för att söka parkeringar

Nära Valsta Centrum, Märsta Centrum och naturen

Från området har du nära till naturen, Steningeviks badplats samt Midgårdsvallen med fotbollsplaner, BMX-bana, friidrottsarena, utomhusbassänger och simhall. Goda bussförbindelser finns till Märsta station, Märsta centrum, Valsta Centrum och Sveriges äldsta stad Sigtuna. Det gör att adressen ligger på ett utmärkt pendlingsavstånd. Från Märsta station går tåget till Stockholm och Uppsala flera gånger i timmen.

Anmäl ditt intresse för Märsta Port

Registrera dig i bostadskön och anmäl ditt intresse hos Bostadsförmedlingen i Stockholm. Även om du inte står i kön idag har du chans att få en lägenhet.

Sök lägenheterna här

Lediga parkeringsplatser i området

Här kan du söka lediga parkeringsplatser och anmäla ditt intresse för lediga parkeringsplatser i Märsta Port. Vi tillämpar först till kvarn-principen. Välkommen med din anmälan.

Sök parkeringsplats