Nu börjar uthyrningen av våra nyproducerade lägenheter i Gränby

Hur skulle det kännas att bo centralt, modernt och ändå ha nära till grönområde? I en fastighet som rymmer allt från parkering, livsmedelsbutik och restaurang, till en fantastisk takterrass som kommer bli en social mötesplats med utsikt över hela Uppsalas stadskärna.

Nu börjar uthyrningen av våra 70 nyproducerade lägenheter längs med Bruno Liljeforsgatan i Gränby. Lägenheterna är ljusa och yteffektiva om 2 rum och kök på 34-53 kvadratmeter. Med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum finns utrymme för att umgås med nära och kära.

Läs mer under Ledigt just nu och registrera din intresseanmälan.

Gränby i Uppsala

Gränby är ett lummigt, grönt och barnvänligt område ca 3 kilometer nordost om Uppsala centrum. I närheten finner du sportanläggningar och shoppingcenter som till exempel Gränby sportfält och ishall samt Gränby köpcentrum.

Ställ dig i vår bostadskö

Som bostadssökande hos Rikshem kan du ställa dig i vår bostadskö från det år du fyller 18 år. Din intresseanmälan måste uppdateras var sjätte månad, detta görs automatiskt när du loggar in på Mina sidor.

Gör din anmälan på Mina sidor

Ledigt just nu

De lägenheter som är lediga för uthyrning publiceras här på vår webbplats. Lägenheterna fördelas efter kötid bland dem som anmält intresse för den aktuella bostaden och som uppfyller de kriterierna som anges i vår uthyrningspolicy.

Ledigt just nu