Rikshem.se använder cookies för att ge dig bästa möjliga användarupplevelse. Jag vill läsa mer.

Nu börjar uthyrningen av våra nyproducerade lägenheter i Gränby

Hur skulle det kännas att bo centralt, modernt och ändå ha nära till grönområde? I en fastighet som rymmer allt från parkering, livsmedelsbutik och restaurang, till en fantastisk takterrass som kommer bli en social mötesplats med utsikt över hela Uppsalas stadskärna.

Nu börjar uthyrningen av våra 70 nyproducerade lägenheter längs med Bruno Liljeforsgatan i Gränby. Lägenheterna är ljusa och yteffektiva om 2 rum och kök på 34-53 kvadratmeter. Med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum finns utrymme för att umgås med nära och kära.

Registrera din intresseanmälan för de lediga lägenheterna på Uppsala Bostadsförmedling.

1/5 Gränby Skulptören Råbyvagen gatuvy
2/5 Gränby Skulptören Råbyvägen aktivitetsyta
3/5 Gränby Skulptören vardagsrum/kök
4/5 Gränby Skulptören sovrum
5/5 Gränby Skulptören Rabyvagen vardagsrum

Gränby i Uppsala

Gränby är ett lummigt, grönt och barnvänligt område ca 3 kilometer nordost om Uppsala centrum. I närheten finner du sportanläggningar och shoppingcenter som till exempel Gränby sportfält och ishall samt Gränby köpcentrum.

Bo i hyresrätt

Att bo i hyresrätt har många fördelar. Du får t ex ett flexibelt boende och hjälp av våra fastighetstekniker om något skulle behöva repareras, som t ex en droppande kran eller ett trasigt kylskåp.

Bo i hyresrätt hos Rikshem

Uthyrningspolicy

För att hyra en lägenhet hos oss på Rikshem har vi vissa krav som du måste uppfylla. De generella kraven gäller alla typer av boende hos oss och de övriga kraven för de olika typerna av boende som vi erbjuder.

Rikshems uthyrningspolicy