Rikshem.se använder cookies för att ge dig bästa möjliga användarupplevelse. Jag vill läsa mer.

Nu kan du söka våra studentbostäder i Luleå via Bostad Luleå!

Från den 1 februari 2019 förmedlar Rikshem sina studentbostäder i Luleå via Bostad Luleå. Sökande i vår bostadskö för studentbostäder har under hösten/vintern haft möjlighet att flytta sin kötid till den nya kön.

I och med samarbetet med Bostad Luleå ger vi våra bostadssökande för studentlägenheter tillgång till ett större utbud av lediga studentbostäder på orten. Personer som är registrerade i Rikshems bostadskö för studentbostäder i Luleå har fått möjlighet att tillgodoräkna sig sin kötid hos Bostad Luleå. Även hyresgäster i Rikshems studentboenden i Luleå har fått möjlighet att tillgodoräkna sig sin aktuella boendetid som kötid. De personer som registrerade samtycke till att flytta kötid fram till den 15 januari kommer att få sin kötid flyttad till Bostad Luleå.

Observera att detta endast gäller studentbostäder och inte vanliga lägenheter.

På Mina sidor på rikshem.se kan du se den registrering som finns för dig angående samtycke till att vi lämnar över dina uppgifter till Bostad Luleå. Samtyckesregistreringen hittar du under "Mina intresseanmälningar" för studentlägenheter. 

För att få din kötid flyttad behöver du även registrera dig hos Bostad Luleå och betala deras årsavgift. 

Kontakta oss vid frågor

Vi förstår att det finns många frågor i och med den nya bostadskön. På sidan Frågor och svar om samarbetet med Bostad Luleå har vi samlat svar på några av de frågor vi tror att du har.

Har du frågor om Rikshems bostadskö är du välkommen att höra av dig till vårt kontor i Luleå:
E-post: info.lulea@rikshem.se
Tel: 010-70 99 200

För frågor om Luleås bostadskö kontakta Bostad Luleå:
E-post: info@bostadlulea.se
Tel: 0920-45 45 99

Rikshems bostadskö finns kvar

Vi på Rikshem kommer fortfarande att förmedla våra vanliga lägenheter via vår egen kö, det innebär att du som registrerat dig hos Bostad Luleå fortfarande står kvar i vår kö tills du själv väljer att avsluta den. Observera att du måste stå kvar i vår kö fram till dess dina poäng finns hos Bostad Luleå för att du ska få tillgodoräkna dig dina köpoäng!

Mina sidor

På Mina sidor kan du som är hyresgäst eller bostadssökande hos oss enkelt utföra dina ärenden och anmäla intresse för lediga lägenheter, förråd och parkeringsplatser.

Mina sidor

Studentboende på Porsön

Rikshems studentbostäder ligger på Kårhusgränd på Porsön med närhet till Luleå tekniska universitet, företagsparken Aurorum och Teknikens hus. Totalt har vi 150 st omöblerade studentlägenheter i storlekarna 1 - 2 rum med kokvrå.

Läs mer om Rikshems studentboende