Rikshem.se använder cookies för att ge dig bästa möjliga användarupplevelse. Jag vill läsa mer.

Ny bostadskö för våra studentbostäder i Luleå

Från den 1 februari 2019 förmedlar Rikshem sina studentbostäder i Luleå via Bostad Luleå. Vill du som sökande i Rikshems egen bostadskö för studentbostäder flytta din kötid så måste du registrera detta på Mina sidor senast den 15 januari.

I och med samarbetet med Bostad Luleå ger vi våra bostadssökande för studentlägenheter tillgång till ett större utbud av lediga studentbostäder på orten. Är du registrerad i Rikshems bostadskö för studentbostäder i Luleå har du möjlighet att tillgodoräkna dig din kötid hos Bostad Luleå. Är du hyresgäst hos Rikshem i Luleå har du även möjlighet att tillgodoräkna dig din aktuella boendetid som kötid. För att vi ska kunna flytta din kötid behöver du ge ditt samtycke till det under Mina sidor på rikshem.se

Observera att detta endast gäller studentbostäder och inte vanliga lägenheter.

Två enkla steg för att tillgodoräkna dig din kötid:

  • Logga in på Mina sidor på rikshem.se och ge ditt samtycke till att vi lämnar över dina uppgifter till Bostad Luleå. Samtyckesregistreringen hittar du under "Mina intresseanmälningar" för studentlägenheter. Senast den 15 januari behöver vi ditt samtycke för att kunna flytta kötiden.

    Om du är hyresgäst och inte redan står i bostadskön för studentlägenheten för Luleå har du möjlighet att registrera dig på Mina sidor. Det gör du under rubriken Intresseanmälan för studentlägenhet, välj ort Luleå och område Porsön. Därefter kryssar du i rutan för samtycke om överlämnande av personuppgifter till Bostad Luleå. För att registrera dig på Mina sidor behöver du ange ditt personnummer och objektsnummer. Objektsnumret hittar du på din hyresavi eller på ditt hyresavtal.

  • Registrera dig hos Bostad Luleå och betala årsavgiften. 

Kontakta oss vid frågor

Vi förstår att det finns många frågor i och med den nya bostadskön. På sidan Frågor och svar om samarbetet med Bostad Luleå har vi samlat svar på några av de frågor vi tror att du har.

Har du frågor om Rikshems bostadskö är du välkommen att höra av dig till vårt kontor i Luleå:
E-post: info.lulea@rikshem.se
Tel: 010-70 99 200

För frågor om Luleås bostadskö kontakta Bostad Luleå:
E-post: info@bostadlulea.se
Tel: 0920-45 45 99

Rikshems bostadskö finns kvar

Vi på Rikshem kommer fortfarande att förmedla våra vanliga lägenheter via vår egen kö, det innebär att du som registrerat dig hos Bostad Luleå fortfarande står kvar i vår kö tills du själv väljer att avsluta den. Observera att du måste stå kvar i vår kö fram till dess dina poäng finns hos Bostad Luleå för att du ska få tillgodoräkna dig dina köpoäng!

Mina sidor

På Mina sidor kan du som är hyresgäst eller bostadssökande hos oss enkelt utföra dina ärenden och anmäla intresse för lediga lägenheter, förråd och parkeringsplatser.

Mina sidor

Studentboende på Porsön

Rikshems studentbostäder ligger på Kårhusgränd på Porsön med närhet till Luleå tekniska universitet, företagsparken Aurorum och Teknikens hus. Totalt har vi 150 st omöblerade studentlägenheter i storlekarna 1 - 2 rum med kokvrå.

Läs mer om Rikshems studentboende