Älskade j*kla tonåring

Har du någon i din närhet som snart är på väg att flytta hemifrån? Tiden går fort. Just när man inte längre behöver knyta deras fotbollskor så står de där med en flyttlåda i sina händer på väg till sin första egna lägenhet.

För att kunna börja samla egna bopoäng och så småningom kunna söka våra lediga lägenheter behöver man själv vara registrerad på Mina sidor. Det är öppet för alla som fyllt 16 år och såklart helt kostnadsfritt. Så snart registreringen är klar så börjar bopoängen att rulla in. Ju fler insamlade bopoäng desto större chans att få den där drömlägenheten när den väl dyker upp.

Börja samla bopoäng
Observera att det bara går att registrera sig en gång med samma mailadress.

Hej tonåring!

Även om vi kanske misstänker att det är någon av dina vårdnadshavare som läser det här, så går det så klart alldeles utmärkt för dig själv att registrera dig för att samla bopoäng. Välkommen!

Registrera dig här

 

Hur går det till?

Här finns en guide om hur det går till att söka bostad hos Rikshem - från registrering och samlande av bopoäng till signerandet av hyreskontraktet.

Så här söker du bostad hos Rikshem

Vem kan få en bostad?

För att hyra en lägenhet hos oss på Rikshem har vi vissa krav som du måste uppfylla. Två saker är att du måste ha en inkomst och ha fyllt 18 år. Här kan du läsa mer om vad som gäller.

Rikshems uthyrningspolicy