Har du Rikshems härligaste sommarbalkong?

Äntligen är sommaren här. Vi söker efter Rikshems härligaste sommarbalkong. Är det du som har den? Tävla med din sommarbalkong och vinn presentkort hos Blomsterlandet.  

Vi vet att många längtat efter härliga utestunder. Kanske är du redan igång eller funderar som bäst på hur du ska göra balkongen eller uteplatsen till den bästa sommaroasen.

Inspirera och tävla om Rikshems bästa sommarbalkong 2022

Visa upp din sommarbalkong, inspirera andra och ta chansen att vinna ett presentkort på Blomsterlandet. Dela med dig av din gröna avslappnande oas, prunkande blomsterlådor eller färgrika blomkrukor. Variationen och möjligheterna är oändliga och bara fantasin sätter gränser.

Delar gärna dina bilder på sociala medier under #rikshem #sommarbalkong2022

Årets sommarbalkong 2022

Visa upp din sommarbalkong och tävla om presentkort på 2 000 kr. Alla är inbjudna att delta i tävlingen som pågår mellan den 15 juni och den 31 juli.

Ange gärna vilket område du bor i.

Du måste med ditt bidrag skicka med en bild på din sommarbalkong 2022.

Kommentera gärna vad du gjort för att skapa din sommarbalkong 2022.


Inskickade och anmälda bidrag kan komma att användas av Rikshem och i Rikshems digitala kanaler under den tid kampanjen är pågående.

När tävlingsperioden löper ut, den 31 juli, kommer juryn utse vinnare bland Rikshems hyresgäster. Vi ser fram emot att få se din balkong!

Juryn består av

  • Anette Frumerie, vd Rikshem
  • Fredrik Edlund, förvaltningschef, Rikshem
  • Per-Arne Lövgren, fastighetschef, Rikshem
  • Maria Andersson, Parkansvarig trädgårdsmästare & trädgårdsdesigner, Rosendals trädgård
  • Petra Lindvall, stadsträdgårdsmästare, Haninge kommun

Så här tävlar du

Anmäl dig till tävlingen genom att fylla i formuläret från och med den 15 juni och bifoga en bild på din sommarbalkong. Bonus till dig som delar bilden på sociala medier under #rikshem #sommarbalkong2022