Rikshem.se använder cookies för att ge dig bästa möjliga användarupplevelse. Jag vill läsa mer.

Stängda lokalkontor på grund av nya Coronaviruset

Rikshem fortsätter följa utvecklingen av det nya Coronaviruset och Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Vi har nu beslutat att stänga våra lokalkontor för besök. Beslutet gäller tills vidare. Du når oss som vanligt via 010-70 99 200 eller rikshem.se där du under Kontakta oss kan kontakta våra lokalkontor direkt.

Du kan fortsättningsvis felanmäla via Mina Sidor på rikshem.se. Akuta felanmälningar (som till exempel vattenläcka) ska du alltid direkt anmäla på 010-70 99 200. Om du eller annan boende i lägenheten rest i smittdrabbade områden, träffat någon som varit där senaste tiden eller känner dig sjuk ska du avvakta med icke akuta felanmälningar. Vid återkoppling/tidsbokning kommer vi att fråga om risk för smittspridning finns. 

Som du förstår kan detta komma att påverka vår servicenivå, men det är viktigt att vi alla bidrar till att minska smittspridning i samhället. I dagsläget är inte vår verksamhet påverkad men om den skulle bli det och vi till exempel behöver prioritera bland uppgifter ber vi om din förståelse då vi kommer agera för din, våra medarbetare och samhällets bästa i syfte att minska smittspridning.

Viktigt med hygienen

För att minska risken för smitta följ de allmänt förebyggande åtgärderna mot smitta som bland annat är: 

  • Undvik att röra vid ansiktet eller ögonen
  • Tvätta händerna ofta med tvål och vatten
  • Undvik kontakt med sjuka människor
  • Hosta och nys i armvecket eller i en pappersnäsduk.

För mer information om nya Coronaviruset

Håll dig underrättad via till exempel Folkhälsomyndighetens hemsida eller telefon 113 13.

Kontakta ditt ortskontor

Här hittar du kontaktuppgifterna till ditt närmaste Rikshem kontor. Titta gärna igenom våra vanliga frågor och svar innan du kontaktar oss för att se om vi redan svarat på din fråga.

Kontakta ditt ortskontor

Felanmälan

Registrera din felanmälan enkelt på Mina sidor. Vid akuta fel som snabbt kan orsaka stor skada ringer du in till vår växel på nummer 010-70 99 200. Du når oss dygnet runt.

Registrera din felanmälan