Studerar du i Uppsala och söker boende?

På trevliga Kantorsgatan i Uppsala har vi just nu lediga studentrum för uthyrning. Som boende i ett studentrum delar du kök och dusch i korridor med fyra andra studenter men har egen toalett och tvättställ på rummet. 

Studentrummen är 18-19 kvadratmeter stora och hyrs ut omöblerat. Hyran betalar du månadsvis men har hyresfritt under sommarmånaderna juni och juli. I hyran ingår el, värme och vatten. På grund av allergirisken tillåter vi inte husdjur i studentrummen.

Kantorsgatan i Uppsala

Kantorsgatan är ett trevligt område på Kapellgärdet ca två kilometer från Uppsala centrum. Pendelläget är optimalt med bussförbindelse i närheten av huset och bra cykelvägar finns till universitetet och in till centrala Uppsala (10 min).

I området finns en stor park med lekplatser, fotbolls-, tennis- och beachvolleyplan. Här finns också pizzeria, cykelreparatör och Montessoriförskola. Det är 1 min cykelväg till närmaste matvarubutik på Heidenstamstorg.  

Ställ dig i vår bostadskö

Som bostadssökande hos Rikshem kan du ställa dig i vår bostadskö från det år du fyller 18 år. Din intresseanmälan måste uppdateras var sjätte månad, detta görs automatiskt när du loggar in på Mina sidor.

Gör din anmälan på Mina sidor

Studentbostäder

Studentbostäder är möjliga att hyra för dig som är heltidsstuderande på universitet, högskola eller motsvarande. Våra studentbostäder finns i Uppsala, Upplands Väsby, Västerås, Luleå, och Malmö.

Studentbostäder