Rikshem.se använder cookies för att ge dig bästa möjliga användarupplevelse. Jag vill läsa mer.

Tillsammans minskar vi spridningen av Coronaviruset

Rikshem fortsätter följa utvecklingen av det nya Coronaviruset och agera enligt Folkhälso­myndighetens rekommendationer.

Det är viktigt att vi alla tillsammans bidrar för att minska spridningen av Coronaviruset. Eftersom det numera finns inhemsk smitta i Sverige ber vi alla hyresgäster som har symptom, även lindriga, som är förknippade med Covid-19 att avvakta med felanmälningar som inte är akuta. Är ärendet akut, informera telefonist så att lämpliga åtgärder kan vidtas.

Tillhör du en riskgrupp?

Vi vill dessutom be dig som tillhör någon riskgrupp att enbart felanmäla akuta ärenden, oavsett om du känner dig frisk.

Som du förstår kan detta komma att påverka vår servicenivå, men det är viktigt att vi alla bidrar till att minska smittspridningen i samhället.

Mer information om Coronaviruset

För mer information om nya Coronaviruset håll dig underrättad via till exempel Folkhälsomyndighetens hemsida eller telefon 113 13.

Mina sidor

På Mina sidor kan du som är hyresgäst eller bostadssökande hos oss enkelt utföra dina ärenden och anmäla intresse för lediga lägenheter, förråd och parkeringsplatser.

Logga in på Mina sidor

Kontakta ditt ortskontor

Här hittar du kontaktuppgifterna till ditt närmaste Rikshem kontor. Titta gärna igenom våra vanliga frågor och svar innan du kontaktar oss för att se om vi redan svarat på din fråga.

Kontakta ditt ortskontor