BoViva

BoViva är vårt koncept för dig som vill ha ett vanligt, enkelt hyreskontrakt, men i en miljö och med en service som innebär lite utöver det vanliga.

BoViva-miljön är ljus och modern och till för dig som vill ha aktivitet, trygghet och gemenskap med andra. För dig som är 55+.

Det här väntar dig som hyresgäst

I våra BoViva-hus erbjuder vi dig som boende lägenheter med hög standard, öppen planlösning, parkett och balkong eller uteplats till nästan alla lägenheter. Allt i en miljö nära stadsliv, naturliv och vatten. En gemenskap med andra, nya vänner och upplevelser, och en aktiv vardag – för den som vill.

Lägenheterna är till för dig som uppskattar en bemannad lobby dagtid, sociala grannar och tillgång till en rad olika aktiviteter – gymnastik, vinprovning och allt däremellan. 

Våra BoViva-boenden finns på tre orter  

BoViva Danvikstull.jpg

BoViva Stockholm

Våra lägenheter i Stockholm hittar du i Danvikstull. Trots att det ligger centralt så är det ett lugnt område med närhet till natur och vatten. Här har vi 110 moderna lägenheter med öppen planlösning, parkett och hög standard.  

Boviva_Gbg_00446_FS (1).jpg

BoViva Göteborg

I Göteborg hittar du våra 96 BoViva-lägenheter på Norra Älvstranden. En kort promenad från kajkanten i Eriksberg och bara fem kilometer från Göteborgs centralstation.  

 

Boviva, Axel Olsons gata, Halmstad.jpg

BoViva Halmstad

I Halmstad hittar du 119 BoViva-lägenheter i stadsdelen Gamle Tull, nära Nissans fantastiska vatten. Bara 200 meter till Halmstad centrum via en gångbro över vattnet. Otroliga promenadstråk. 

 

Service och trygghet

I samband med att du tecknar ditt hyresavtal tecknar du också ett separat serviceavtal i form av ett baspaket. 

I det ingår tillgång till de gemensamma lokalerna och den bemannade receptionen. Den verksamhetsansvariga på boendet kan hjälpa dig med alla tänkbara ärenden och svara på dina frågor.

Den som vill kan få hjälp med att boka till exempel taxi, teaterbiljetter, massage eller fotvård. Därutöver förmedlas en rad tilläggstjänster som till exempel städhjälp och vaktmästartjänster. 

Våra fastigheter

Vi äger fastigheter från Haparanda i norr till Malmö i söder. I mars 2017 uppgick fastighetsvärdet till 39,7 miljarder kronor.

Våra fastigheter

Projekt

Rikshem växer genom kloka investeringar i olika kommuner men även genom att bygga nya bostäder. Läs mer om våra spännande projekt, såväl planerade, pågående som avslutade.

Projekt