Störningar i vår telefoni

Vi har för närvarande tekniska problem med vår telefoni och det kan därför vara svårt att komma fram i vår växel. Vi arbetar på att lösa detta snarast.
Helsingborg Elineberg

Rikshem i Helsingborg

I Helsingborg bor du nära havet och har även närhet till Danmark. Här är Rikshem ett av de största privata fastighetsbolagen med stort utbud av hyresrätter. Våra lägenheter i Helsingborg förmedlas via Rikshems egen kostnadsfria bostadskö.

Vi har lägenheter i flera områden runt om i Helsingborg. Allt ifrån de äldre delarna i Helsingborgs centrum till bostadsområden med närhet till grönska, parker och stränder.

Letar du boende i Helsingborg?

Oavsett om du söker lägenhet för boende redan idag eller vill ställa dig i kö för framtida boende, är du välkommen att registrera dig som bostadssökande hos oss. Registrera dig då som bostadssökande hos oss. Att registrera sig som bostadssökande hos oss är en liten insats som kan leda till en hel del. Som nyckeln till ditt nästa boende.

Ställ dig i bostadskö och börja samla bopoäng

Så fort du har registrerat dig i Rikshems bostadskö på Mina sidor börjar du samla bopoäng. Du kan då söka bland våra lediga lägenheter i Helsingborg och anmäla ditt intresse för intressanta bostäder. Registreringen är gratis och öppen för alla som fyllt 16 år. Du registrerar dig snabbt och enkelt på Mina sidor. 

Våra fastigheter i Helsingborg

Kontakta Rikshem i Helsingborg

Hortensiagatan 6
256 68 i Helsingborg

Besökstider tisdagar kl 9.00-12.00 och torsdagar klockan 13.00-16.00.

Tel: 010-70 99 200

E-post: info.helsingborg@rikshem.se

Elineberg Centrum Helsingborg 5