Helsingborg Elineberg

Rikshem i Helsingborg

I Helsingborg bor du nära havet och har även närhet till Danmark. Här är Rikshem ett av de största privata fastighetsbolagen med stort utbud av hyresrätter. Våra lägenheter i Helsingborg förmedlas via Rikshems egen kostnadsfria bostadskö.

Vi har lägenheter i flera områden runt om i Helsingborg. Allt ifrån de äldre delarna i Helsingborgs centrum till bostadsområden med närhet till grönska, parker och stränder.

Letar du hyreslägenhet i Helsingborg?

Oavsett om du söker lägenhet redan idag eller vill ställa dig i kö för framtida boende är du välkommen. Registrera dig då som bostadssökande hos oss. Att registrera sig som bostadssökande hos oss är en liten insats som kan leda till en hel del. Som nyckeln till ditt nästa boende.

Ställ dig i bostadskö och börja samla bopoäng

Så fort du har registrerat dig i Rikshems bostadskö på Mina sidor börjar du samla bopoäng. Du kan då söka bland våra lediga lägenheter i Helsingborg och anmäla ditt intresse för intressanta bostäder. Registreringen är gratis och öppen för alla som fyllt 16 år. Du registrerar dig snabbt och enkelt på Mina sidor. 

Våra fastigheter i Helsingborg

Kontakta Rikshem i Helsingborg

Hortensiagatan 6
256 68 i Helsingborg

Besökstider tisdagar kl 9.00-12.00 och torsdagar klockan 13.00-16.00.

Tel: 010-70 99 200

E-post: info.helsingborg@rikshem.se

Elineberg Centrum Helsingborg 5