Rikshem i Helsingborg

Rikshem är ett av de största privata fastighetsbolagen i Helsingborg med ett stort utbud av hyresrätter. Våra lägenheter i Helsingborg förmedlas via vår egen kostnadsfria bostadskö.

Letar du lägenhet?

Oavsett om du aktivt letar lägenhet i dag eller gör det i framtiden är du välkommen till vår kostnadsfria bostadskö. Att registrera sig som bostadssökande hos oss är en liten insats som kan leda till en hel del. Som nyckeln till ditt nästa boende.

Ställ dig i bostadskö och börja samla bopoäng

Så fort du har registrerat dig i Rikshems bostadskö på Mina sidor börjar du samla bopoäng. Du kan då söka bland våra lediga lägenheter i Helsingborg och anmäla ditt intresse för intressanta bostäder. Registreringen är gratis och öppen för alla som fyllt 16 år. Du ansluter dig snabbt och enkelt på Mina sidor.

Lägenheter i olika områden

Vi har lägenheter i flera olika områden runt om i Helsingborg. Allt ifrån de äldre delarna i Helsingborgs centrum, till bostadsområden med närhet till grönska, parker och stränder. Vi har fastigheter i:

Registrera dig som bostadssökande

För att söka bostad hos Rikshem behöver du registrera dig som sökande hos oss. Registreringen är gratis och öppen för alla som fyllt 16 år. Din intresseanmälan måste uppdateras var tolfte månad. Det sker automatiskt när du loggar in på Mina sidor.

Anmäl dig som bostadssökande på Mina Sidor

Hur går det till?

Här är guiden som visar hur du söker bostad hos Rikshem. Från registrering och samlande av bopoäng till signering av hyreskontraktet.

Så här söker du bostad hos Rikshem

Bikupan trygghetsboende

Medan många äldre har levt isolerat under coronapandemin har de 38 hyresgästerna på trygghetsboendet Bikupan i Helsingborg dragit en riktig vinstlott. När besöken blivit färre har de haft stor glädje av det sociala samspelet grannarna emellan

Läs mer om trygghetsboendet Bikupan

Rikshem i Helsingborg

Vid frågor om våra områden eller lägenheter i Helsingborg är du välkommen att kontakta oss.