Rikshem.se använder cookies för att ge dig bästa möjliga användarupplevelse. Jag vill läsa mer.

Här börjar bostadskön i Helsingborg

Välkommen till Rikshem och kanske ett steg närmare ditt framtida boende i Helsingborg. För oavsett om du aktivt letar lägenhet att hyra idag eller kommer att göra det någon gång i framtiden så har du kommit rätt.

Ställ dig i Rikshems bostadskö i Helsingborg

Vi är ett av de största privata fastighetsbolagen i Helsingborg med ett stort utbud av hyresrätter. Att ställa dig i vår bostadskö är en liten insats som kan leda till en hel del, som nyckeln till ditt nästa boende. Vad väntar du på?

Hyreslägenheter i Helsingborg

Vi är en av de största hyresvärdarna i Helsingborg. Så fort du har registrerat dig i vår bostadskö börjar du samla poäng och från den 1 oktober kan du söka våra lediga lägenheter i Helsingborg. Bostadskön är gratis och du ansluter dig snabbt och enkelt på Mina sidor

Lägenheter i olika områden

I Helsingborg har vi lägenheter både mitt inne i city – med nära till allt – och längre ut där du bor granne med lugn och ro, grönområden och öppna landskap.

Läs mer om våra fastigheter

I Helsingborg finns lägenheter för alla

Vi har lägenheter i flera olika områden runt om i Helsingborg, allt ifrån de äldre delarna i Helsingborgs centrum till bostadsområden med närhet till grönska, parker och stränder.

Är du redan hyresgäst hos Rikshem?

Är du redan hyresgäst hos Rikshem kan du tillgodoräkna dig din boendetid som kötid vilket gör att du redan har samlat en del poäng även om bostadskön är ny i Helsingborg.

För att göra detta loggar du in på Mina sidor, skrollar ner till Intresseanmälan och trycker på länken Skapa intresseanmälan. Därefter kryssar du i att du söker bostad och fyller i resterande fält. Din boendetid kommer automatiskt omvandlas till poäng när du har slutfört din ansökan.

Ställ dig i vår bostadskö

Som bostadssökande hos Rikshem kan du ställa dig i vår bostadskö från det år du fyller 18 år. Din intresseanmälan måste uppdateras var sjätte månad, detta görs automatiskt när du loggar in på Mina sidor.

Anmäl dig till bostadskön på Mina Sidor

Vanliga frågor och svar om Rikshems bostadskö i Helsingborg

Här hittar du svaren på några av de frågor vi tror att du kan ha om vår nya bostadskö i Helsingborg.

Vanliga frågor och svar