Rikshem.se använder cookies för att ge dig bästa möjliga användarupplevelse. Jag vill läsa mer.

Sommarjobb

Tillsammans med lokala samarbetspartners erbjuder Rikshem sommarjobb för ungdomar som bor i företagets fastigheter på de flesta orter där Rikshem har bostäder. 

Att skapa sommarjobb åt ungdomar i våra områden är en viktig del i Rikshems hållbarhetsarbete. Under 2019 sommarjobbade 148 ungdomar med fastighetsskötsel, till exempel målning och gräsklippning. Förutom att ungdomarna får arbetslivserfarenhet så tror vi att engagemanget för det egna bostadsområdet ökar om du själv fått vara med och ta hand om det. 

Projektet att anställa unga för sommarjobb initierades 2011. Antalet sommarjobbare har ökat snabbt. Sedan starten 2012 har över 1 000 ungdomar anställts för att sommarjobba i Rikshems områden och sommaren 2019 arbetade 148 ungdomar med att göra fint i bostadsområdena.

Målsättning att öka antalet sommarjobbare

Rikshems långsiktiga målsättning är att antalet sommarjobbare ska vara lika många som antalet anställda på Rikshem. Under 2019 engagerades 148 sommarjobbare.

Rekryteringen av sommarjobbare för 2020 startar under våren. De lediga tjänsterna publiceras på vår webbplats under Jobba hos oss. 

Sommarjobb

Rikshem vill ge unga möjligheten att komma ut i arbetslivet och satsar därför på sommarjobb i olika former. Tillsammans med lokala samarbetspartners erbjuder vi på Rikshem sommarjobb för ett antal ungdomar som bor i våra fastigheter.

Sommarjobb

Jobba hos oss

Vi är stolta över att ha korta beslutsvägar och en dynamisk arbetsmiljö. Trots att vi är ett stort företag, är Rikshem fortfarande så pass litet att du som anställd har stora möjligheter att påverka och göra skillnad.

Jobba hos oss