Rikshem.se använder cookies för att ge dig bästa möjliga användarupplevelse. Jag vill läsa mer.

Affärsutvecklare

Inom hela Rikshem finns många intressanta projekt att engagera sig i och jag får möjlighet att ta mycket ansvar för både arbetsuppgifter och min tid på traineeprogrammet, säger Erik Dahlänger, som gått traineeprogrammet 2016-2017.

Redan från när jag var liten och följde min mamma som är fastighetsägare, har jag sett potentialen i branschen. Kombinationen av ekonomi och förvaltning föll sig naturligt och jag valde därför att studera till civilekonom på Umeå Universitet och komplettera med fastighetskurser i Aberdeen, Skottland.

Ett företag med tempo

Jag sökte in till Rikshems traineeprogram direkt efter examen eftersom jag ville få chansen att se en djupare bild av företaget och skapa mig ett bredare kontaktnät. Det som lockade med programmet var de utvecklingsmöjligheter som finns inom bolaget. Rikshem växer hela tiden och det finns ett tempo i verksamheten som jag gillar.

Unika möjligheter

Jag ser fram emot att arbeta med transaktion och affärsutveckling, med tanke på min bakgrund inom ekonomi. Men tiden på förvaltning har slagit mina förväntningar. Den unika möjlighet vi traineer har, att också få arbeta på ortskontoren, har varit både rolig och lärorik.

Från Trainee till affärsutvecklare

Eftersom traineeprogrammet har en struktur och plan, men också ger en möjlighet att disponera sin tid här på ett sätt som passar varje individ, ges man verkligen chans att hitta en roll som passar en själv.

Sedan den 1 juni arbetar jag som affärsutvecklare på huvudkontoret i Stockholm.