Rikshem.se använder cookies för att ge dig bästa möjliga användarupplevelse. Jag vill läsa mer.

Fastighetsförvaltare

Utveckling driver mig, vilket gör att jag trivs i ett företag som Rikshem och i rollen som förvaltare. Att jobba i ett stort fastighetsbolag som kan erbjuda människor ett tryggt hem känns betydelsefullt.

Rikshem är ett företag med en stark drivkraft och en vilja att utvecklas. Trots sin storlek är Rikshem ett ungt företag och att vara en del av utvecklingen är spännande.

Hos oss har våra förvaltare en bred roll och får ta ett stort ansvar. Jag har hand om ett antal fastigheter samt våra kunder, som både kan vara kommuner som hyr exempelvis vårdboenden eller skolor samt privatpersoner som hyr en lägenhet eller ett studentrum.

Jag har arbetat i branschen sedan 1997, i olika roller hos entreprenörer och som uthyrare. Att vara gruppchef förvaltning innebär att jag arbetar både som förvaltare, men också att jag samordnar en grupp inom förvaltningen. Vi som arbetar inom förvaltning på Rikshem har väldigt omväxlande jobb. Du får använda din förmåga att i ett högt tempo hantera många olika arbetsuppgifter, med målet att hålla en hög kvalitet på våra fastigheter och att skapa en trygg och trevlig boendemiljö för våra hyresgäster. Du behöver kunna värdera, prioritera och snabbt fatta nya beslut, då man aldrig vet vad som händer från ena dagen till den andra. Samtidigt behöver du ha full kontroll över ekonomin. I jobbet är det viktigt att etablera goda relationer med ett stort antal människor vilket är oerhört roligt.

En viktig drivkraft i mitt arbete är att få vara en del i att skapa ett hem och en trygghet för människor. Boendet har en stor betydelse för människor och därför känns mitt arbete både viktigt och meningsfullt. Jag känner mig glad och förväntansfull över vad vi kan åstadkomma de närmaste åren här på Rikshem.