Rikshem.se använder cookies för att ge dig bästa möjliga användarupplevelse. Jag vill läsa mer.

Fastighetsutvecklare

Att fortsätta på Rikshem efter min traineetjänst kändes rätt eftersom jag såg vilka möjligheter och chans till utveckling det finns som anställd här, säger Gabriella Edfast.

Jag har gått från trainee till affärsutvecklare och arbetar nu som fastighetsutvecklare. Eftersom Rikshem ständigt växer är det högt i tak, prestigelöst och stor variation på arbetsuppgifter. Jag har alltid blivit lyssnad på och känt frihet och delaktighet, redan under min traineetjänst.

Efter studier i lantmäteri började jag hösten 2014 som trainee på Rikshem och blev efter det erbjuden en tjänst som affärsutvecklare. Här arbetade jag med värdering, analys och transaktion.

Nu har jag bytt tjänst inom Rikshem och jag har också fått möjlighet att byta kontor då jag ville flytta till Umeå. Den nya tjänsten gör att jag kan bredda min kompetens mot de tidiga skedena i affären. Som fastighetsutvecklare jobbar jag med våra projekt och driver detaljplaner för att ta fram byggrätter. Främst är det detaljplaner på våra befintliga fastigheter där vi jobbar med att tillskapa lägenheter i våra områden. Det innebär en hel del nya arbetsuppgifter för mig och jag har stor nytta av min tidigare roll som affärsutvecklare, främst i analysarbetet och i den fastighetsekonomiska biten. 

Att utvecklas och lära mig nya saker är väldigt roligt och en drivkraft för mig i mitt dagliga arbete. Att få möjligheten till det är något som jag värdesätter högt hos en arbetsgivare. Det är spännande att få jobba hos en så stor aktör som Rikshem, som tar ansvar och bidrar till samhället.