Rikshem.se använder cookies för att ge dig bästa möjliga användarupplevelse. Jag vill läsa mer.

Projektledare

Som projektledare på Rikshem har jag ett helhetsansvar för mina projekt och driver dem från tidiga skeden hela vägen till färdigställande, säger Pedram Adjamloo.

I augusti 2016 började jag som projektledare på Rikshem. Jag arbetar oftast från huvudkontoret i Stockholm men bedriver projekt i hela Mälardalen.

Som projektledare på Rikshem har jag helhetsansvar för mina projekt som består av renovering, ombyggnation, successionsrenovering och nyproduktion. Det är ett socialt jobb där jag varje dag har kontakt med kommuner, hyresgäster, konsulter, entreprenörer och kollegor. Tillsammans blir vi ett starkt team som jobbar mot samma mål. Projektledarrollen innefattar bland annat budgetansvar, att projektet fortlöper enligt tidplan samt kvalitetssäkring. 

Redan då jag läste på KTH, visste jag att jag ville arbeta med fastigheter. På Rikshem har jag möjlighet att påverka mitt eget arbete. Med nära 30 000 lägenheter är vi ett av Sveriges största fastighetsbolag med många spännande projekt framför oss.