Rikshem.se använder cookies för att ge dig bästa möjliga användarupplevelse. Jag vill läsa mer.

Trainee

Hösten 2018 påbörjas Rikshems sjunde traineeprogram.

Våra traineer får under ett års tid insyn i arbetet med att leda och utveckla Rikshem. Arbetsuppgifterna är mångskiftande och innebär bland annat medverkan i affärsanalyser och förhandlingar. Under året koordinerar traineerna även branschevenemang.

Inriktningen på traineeåret anpassas till viss del utifrån bakgrund och intresse hos de som anställs. Programmet är rikstäckande. Det innebär att programmet utgår från någon av de orter där Rikshem har kontor, exempelvis huvudkontoret i Stockholm, Luleå, Umeå, Uppsala, Kalmar eller Helsingborg. Resor mellan kontoren förekommer.

Genom vårt traineeprogram lyckas vi identifiera och rekrytera talanger till strategiskt viktiga befattningar.
Sophia Mattsson-Linnala, VD

Vad vi erbjuder

Rikshem erbjuder möjligheten att få växa, knyta kontakter i bolaget och branschen. Vi har i undersökningar röstats fram till en av de mest attraktiva arbetsgivarna i branschen. I och med detta innebär traineeåret en stor möjlighet att växa i karriären. 

Är du vår nästa trainee?

Du är en nyfiken person som vill testa nya utmaningar. 2018 söker vi dig som är extra intresserad av förvaltning, digitalisering, hållbarhet eller projekt. Vidare har du känsla och intresse för affärer, god analytisk förmåga och höga ambitioner.

Utöver en meriterande akademisk bakgrund inom till exempel fastighetsutveckling, projektutveckling, byggteknik, ekonomi eller fastighetsjuridik, har du även ett högt engagemang i dina åtaganden, såväl i utbildning som andra meriter.

Vi ser gärna att du har ett intresse för fastighetsbranschen och att du arbetat maximalt två år efter avslutad examen.

Kvalificerade uppdrag med coachning av engagerade ledare och ett brett nätverk är det bästa med traineeåret.
Elina Måradson, trainee 2017-2018

Ansökan

Ansökningsperioden för höstens traineeprogram är avslutad. Vi återkommer till er som ansökt med ytterligare besked!

Hur är traineeprogrammet på Rikshem?

På Rikshem känner jag mig välkommen överallt och trygg att ställa de frågor jag undrar över och anta de utmaningar jag lockas av.

Läs mer om Linn Forsman och hennes erfarenheter

Varför ska du söka till Rikshems traineeprogram?

Inom hela Rikshem finns många intressanta projekt att engagera sig i och möjlighet att ta ansvar för både arbetsuppgifter och min tid på traineeprogrammet.

Läs mer om Erik Dahlänger och hans erfarenheter