Rikshem.se använder cookies för att ge dig bästa möjliga användarupplevelse. Jag vill läsa mer.

Rikshem förvärvar 325 moderna hyreslägenheter för målgruppen 55+

jan 22, 2014 08:00 - Pressmeddelande

Rikshem förvärvar tre fastigheter med boende för målgruppen 55+ i Göteborg, Halmstad och Stockholm. Totalt är det 325 moderna hyreslägenheter som är uppförda under 2000-talet och som ligger i attraktiva bostadsområden med direkt närhet till vattnet.

Rikshem förvärvar tre fastigheter med boende för målgruppen 55+ i Göteborg, Halmstad och Stockholm. Totalt är det 325 moderna hyreslägenheter som är uppförda under 2000-talet och som ligger i attraktiva bostadsområden med direkt närhet till vattnet. Säljare är Gamla Livförsäkringsaktiebolaget SEB Trygg Liv och SEB Trygg Liv Holding.
 
- Vi är jätteglada att kunna förvärva de här fastigheterna med ett modernt boende för seniorer. Genom förvärvet förstärker Rikshem ytterligare sin position när det gäller att vara landets största aktör inom segmentet äldres boende i tillväxtorter, säger Ilija Batljan, vice vd Rikshem.

 

Dokument

PDF (pdf)