Rikshem.se använder cookies för att ge dig bästa möjliga användarupplevelse. Jag vill läsa mer.

Pressinbjudan: Välkommen till prisutdelning av Bästa äldres boende

jul 01, 2015 06:30 - Pressmeddelande

Idag presenteras vinnaren i PRO och Rikshems tävling Bästa äldres boende. Tre finalister finns att välja på; Bäckgårdens demensboende i Gnosjö, Kosmo äldreboende i Katthammarsvik och Handelsträdgårdens omvårdnadsboende i Karlskrona. Prischecken på 50 000 kronor delas ut av äldreminister Åsa Regnér.

Idag presenteras vinnaren i PRO och Rikshems tävling Bästa äldres boende.

Tre finalister finns att välja på; Bäckgårdens demensboende i Gnosjö, Kosmo äldreboende i Katthammarsvik och Handelsträdgårdens omvårdnadsboende i Karlskrona. Prischecken på 50 000 kronor delas ut av äldreminister Åsa Regnér.

Bästa äldres boende är PRO och Rikshems tävling som avser boenden för äldre, till exempel seniorboenden, vårdboenden eller trygghetsboenden. Priset ska bedöma både fysisk och social miljö, alltså både byggnadens utformning och den sociala miljön där hyresgästerna kan möta varandra.

Var: PRO:s mingel i Hälsodalen, S:t Hans Café, S:t Hansplan 2, lokal ”Skafferiet”, Visby

När:onsdag 1 juli kl. 18.00

(Minglet pågår 17.00-19.00)

Media hälsas välkomna!

För ytterligare information, kontakta:
Jenny Tirén Berg, pressansvarig Rikshem, 072-517 36 52, jenny.tiren-berg@rikshem.se
Malin Wennberg, pressansvarig PRO, 072-227 90 30