Rikshem.se använder cookies för att ge dig bästa möjliga användarupplevelse. Jag vill läsa mer.

Rikshems kreditbetyg A3 bekräftas av Moody’s

jun 15, 2021 07:30 - Regulatorisk information

Kreditvärderingsinstitutet Moody’s bekräftar i en ny kreditrapport Rikshems kreditbetyg A3 med stabil outlook.

Kreditvärderingsinstitutet Moody’s Investors Service bekräftar Rikshems långfristiga kreditbetyg A3 med stabil outlook i sin årliga kreditrating av företaget.

– Rikshem fick rating A3 från Moody’s 2020 och har sedan dess fortsatt att stärka den finansiella ställningen i enlighet med Moody’s förväntningar. Fastighetsinnehavet, som är fokuserat på större tillväxtorter inom segmenten bostäder och samhällsfastigheter, ger ett stabilt kassaflöde och låg risk. Moody’s framhåller även Rikshems starka likviditet och starka ägare som betydelsefullt för ratingen, säger Anette Frumerie, vd, Rikshem.

Dokument

Release (pdf)

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Christina Fernström, finanschef, 010-70 99 316, christina.fernstrom@rikshem.se

 

Denna information är sådan information som Rikshem AB (publ) är skyldig att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom angiven kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 15 juni 2021 klockan 07.30 CET.