Malmö Augustenborg

Augustenborg är ett bostadsområde som tillhör stadsdelen Fosie. Området är känt för sin ekologiska och hållbara prägel. Här har flera träd och buskar planterats och området är känt för sin botaniska takträdgård som skapats genom flera av taken har täckts med mossa och fetbladsväxter för att bidra till mer grönska i området.

Här finns även ett gott utbud av restauranger, mataffärer, lekplatser samt skolor och förskolor. Man kan enkelt ta sig till och från området via cykel eller buss på bara några minuter. Det går även att ta sig in till centrum med tåg från Persborgs tågstation som ligger i nära anslutning till Augustenborg. För den aktiva är området rena paradiset; här finns ett stort aktivitetsutbud såsom Enighet Sportcenter, Fight Zone, Royal Pool Hall, Go Kart City och Bryggeriet Skatepark.

Våra hyreslägenheter i Augustenborg förmedlas via Boplats Syd. För att titta närmre på och söka lediga lägenheter, besök www.boplatssyd.se

I Augustenborg har vi även lokaler för uthyrning. Har vi lediga lokaler i Malmö hittar du dem under Lediga lokaler.

 • Lantmannagatan 46 A-D, Lindgatan 2 A-D

  Lantmannagatan 46 A-D, Lindgatan 2 A-D

  Undret 1 Hyresrätter Lokaler
  Byggnadsår
  1946
  Ombyggnadsår
  2006
  Antal våningar
  3
  Hiss
  Nej
  Antal lägenheter
  23

  I fastigheten finns även 4 st lokaler.

Rikshem i Malmö

Vid frågor om våra områden eller lägenheter i Malmö är du välkommen att kontakta oss. För lediga lägenheter se Boplats Syd.