Rikshem.se använder cookies för att ge dig bästa möjliga användarupplevelse. Jag vill läsa mer.

Luthagen

Det ska vara tryggt och trivsamt att åldras. I Rikshems seniorbostäder i Luthagen erbjuder vi dig de bästa förutsättningarna. Fastigheterna är centralt belägna med närhet till trevliga promenadstråk längs Fyrisån.

Social samvaro med grannar främjas genom flera gemensamma lokaler och gröna innergårdar med utemöbler. Här bor du cirka en kilometer från Uppsala centrum och har tillgång till goda kommunikationer.

 • Ramund, Norrlandsgatan 6 A-B, Dalgatan 1 A-B, Wallingatan 25 A-B

  Ramund, Norrlandsgatan 6 A-B, Dalgatan 1 A-B, Wallingatan 25 A-B

  Luthagen 24:1 Hyresrätter
  Byggnadsår
  1981
  Antal våningar
  3
  Hiss
  Ja
  Antal lägenheter
  56
  Lägenhetsstorlek
  2-3 rum och kök

  Huskropparna på Ramund sitter ihop så att du kan gå inomhus då du ska besöka restaurangen eller delta i någon aktivitet. En servicevärd/-värdinna ansvarar för gemensamma aktiviteter.

  Pensionärsföreningarna använder också de gemensamma ytorna för olika aktiviteter. För den bokintresserade kommer en bibliotekarie till Ramund någon gång i veckan.

 • Fröja, Börjegatan 25 A-E

  Fröja, Börjegatan 25 A-E

  Luthagen 37:8 Hyresrätter
  Byggnadsår
  1942
  Ombyggnadsår
  1978
  Antal våningar
  3
  Hiss
  Ja
  Antal lägenheter
  30
  Lägenhetsstorlek
  1-2 rum och kök

  Seniorboende Fröja ligger i hjärtat av stadsdelen Luthagen. Här bor du i ett trevåningshus i seniorlägenheter med äldre standard .Huset har påbyggda loftgångar och hiss för bättre tillgänglighet. I huset finns café Fröja för social samvaro.

  Ett fåtal p-platser finns på gården, dessa hyrs ut separat.

Rikshem i Uppsala/Knivsta

Vid frågor om våra områden eller lägenheter i Uppsala/Knivsta är du välkommen att kontakta oss. Lediga lägenheter i Uppsala och Knivsta förmedlas via Uppsala Bostadsförmedling.