Student på Campus Helsingborg och söker bostad?

Visste du att studenter på Campus Helsingborg har förtur till Rikshems lägenheter i Helsingborg? Vi har bostäder i flera områden, till exempel Eneborg, Centrum och Söder.

 

Skicka ett mejl med dina kontaktuppgifter till info.helsingborg@rikshem.se och bifoga ditt antagningsbesked, så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda dig.

 

Lägenheter i olika områden

Rikshem är ett av de största privata fastighetsbolagen i Helsingborg med ett stort utbud av hyresrätter.  Vi har lägenheter både mitt inne i city – med nära till allt – och längre ut där du bor granne med lugn och ro, grönområden och öppna landskap. Läs mer om våra fastigheter 

I Helsingborg finns lägenheter för alla

Vi har lägenheter i flera olika områden runt om i Helsingborg, allt ifrån de äldre delarna i Helsingborgs centrum till bostadsområden med närhet till grönska, parker och stränder.

Registrera dig som bostadssökande hos Rikshem

Från den 1 oktober 2020 förmedlar vi alla våra lediga lägenheter i Helsingborg via vår egen webbplats. Det är gratis att registrera dig som bostadssökande och du ansluter dig snabbt och enkelt på Mina sidor.

Så fort du har registrerat dig börjar du samla poäng. Att registrera dig som bostadssökande är en liten insats som kan leda till en hel del, som nyckeln till ditt nästa boende.

Rikshems bostadskö

Registrera dig i bostadskön på Mina sidor. Registreringen är gratis och öppen för alla som fyllt 16 år.

Registrera dig idag – ju förr desto bättre!

Kontakta ditt ortskontor

Här hittar du kontaktuppgifterna till ditt närmaste Rikshem kontor. Titta gärna igenom våra vanliga frågor och svar innan du kontaktar oss för att se om vi redan svarat på din fråga.

Kontakta ditt ortskontor