Enheten 2

Vid friluftsområdet Galgberget bygger Rikshem bostäder åt Fortifikationsverket. Nu fortsätter utvecklingen av området genom en förtätning av ytterligare sju nya hus.

Enheten etapp 2

Rikshem fortsätter att utveckla sin fastighet Enheten genom att bygga sju nya hus. Av dessa blir sex loftgångshus i två plan med lägenheter, främst treor. 

Samtliga treor har balkong eller uteplats medan ettorna har fransk balkong alternativt uteplats. Lägenheterna har egna tvätt- och torkmöjligheter i bostaden.

Dessutom byggs en gemensamhetsbyggnad med kontor, konferensmöjligheter och tvättstuga samt fristående komplementbyggnader med förråd, miljöhus och cykelparkering. (34 platser)

Kadettbyn fortsätter växa

Ytterligare 50 nya lägenheter i Kadettbyn.

Kommun
Halmstad
Område
Galgberget
Adress
Flottiljvägen
Boendeform
Hyresrätter
Antal rum
1-3
Boarea
29-61
Inflyttning
Våren 2023
50 lägenheter

Området Galgberget 

Galgberget i Halmstad är en grön oas och ett välbesökt friluftsområde. Här finns mysiga picknickplatser, motionsspår, vandringsleder och en spännande historia. Området har nära till både den vackra bokskogen intill samt centrum med endast 10 minuters cykelavstånd.

I närheten

Registrera dig som bostadssökande

För att söka bostad hos Rikshem behöver du registrera dig som sökande hos oss. Registreringen är gratis och öppen för alla som fyllt 16 år.

Anmäl dig som bostadssökande på Mina Sidor

Hur går det till?

Här finns en guide om hur det går till att söka bostad hos Rikshem - från registrering och samlande av bopoäng till signerandet av hyreskontraktet.

Så här söker du bostad hos Rikshem

Nybyggda hyresrätter i Fyllinge

Rikshem har byggt 92 ljusa och moderna hyresrätter. Lägenheterna har en genomgående stilren interiör med ekparkett, kakel och klinker.

Nybyggda hyresrätter i Fyllinge

Nytt bostadskvarter centralt i Halmstad

I ett av Halmstads mest attraktiva lägen har Rikshem byggt ett nytt modernt bostadskvarter med 175 lägenheter. Hyresrätter om 1-4 rok och 27-105 kvm. Bli först med att bo här!

Projektet Bonden i centrala Halmstad