Enheten

Galgberget

Vid det omtyckta friluftsområdet Galgberget i Halmstad har Rikshem utvecklat området genom att bygga nya hyresrätter åt Fortifikationsverket. Nu fortsätter utvecklingen av Galgberget genom en förtätning av ytterligare sju nya hus.

Enheten etapp 2

Rikshem fortsätter att utveckla sin fastighet Enheten i Galgberget genom att bygga sju nya hus. Av dessa blir sex loftgångshus i två plan. Husen består av moderna lägenheter, främst treor med kök.

Lägenheterna i Enheten etapp 2 

Samtliga treor har balkong eller uteplats. Ettorna har i stället fransk balkong alternativt uteplats. Lägenheterna har egna tvätt- och torkmöjligheter inne i bostaden.

I området byggs en gemensamhetsbyggnad som innehåller kontor, konferensmöjligheter och tvättstuga. Rikshem bygger även fristående komplementbyggnader med förråd, miljöhus och cykelparkering (34 platser).

Området Galgberget 

Galgberget i Halmstad är en favoritplats bland halmstadsborna. Det är en grön oas med flera vidsträckta vyer. Galgberget är ett välbesökt friluftsområde som bjuder på många aktiviteter som mysiga picknickplatser, motionsspår, vandringsleder och en spännande historia. I området finns den vackra, unika bokskogen. Vill du ta dig in till Halmstad centrum på cykel tar det endast 10 minuter.

Kadettbyn fortsätter växa

Ytterligare 50 nya lägenheter i Kadettbyn.

Kommun:
Halmstad
Område:
Galgberget
Adress:
Flottiljvägen
Boendeform:
Hyresrätter
Antal rum:
1-3
Boarea:
29-61
Inflyttning:
Våren 2023
50 lägenheter

Kontakta Rikshem i Halmstad

Kristinehedsvägen 27
302 44 Halmstad

Besökstider tisdagar kl 9.00-12.00 och torsdag klockan 13.00-16.00.

Tel: 010-70 99 200

E-post: info.halmstad@rikshem.se

Halmstad_Fyllinge (1)