Ytterligare 50 nya lägenheter i Kadettbyn

Den första etappen är nu avslutad och överlämnad till vår hyresgäst, Fortifikationsverket. Nu förtätar vi området genom att bygga ytterligare sju huskroppar åt Fortifikationsverket.

Enheten etapp 2

Rikshem fortsätter att utveckla området genom att bygga sju nya huskroppar. Det blir sex loftgångshus i två plan med lägenheter, främst treor, samt en gemensamhetsbyggnad med kontor, konferensmöjligheter och tvättstuga.

Kadettbyn växer

Samtliga lägenheter är redan uthyrda till Fortifikationsverket som idag hyr de befintliga lägenheterna i området.

Kommun
Halmstad
Område
Galgberget
Adress
Flottiljvägen
Boendeform
Hyresrätter
Antal rum
1-3
Boarea
29-61 kvm
Inflyttning
Sommaren 2023
50 nya lägenheter

Området Galgberget 

Galgberget i Halmstad är en grön oas och ett välbesökt friluftsområde. Här finns mysiga picknickplatser, motionsspår, vandringsleder och en spännande historia. Området har nära till både den vackra bokskogen intill samt centrum med endast 10 minuters cykelavstånd.

I närheten

Registrera dig som bostadssökande

För att söka bostad hos Rikshem behöver du registrera dig som sökande hos oss. Registreringen är gratis och öppen för alla som fyllt 16 år.

Anmäl dig som bostadssökande på Mina Sidor

Hur går det till?

Här finns en guide om hur det går till att söka bostad hos Rikshem - från registrering och samlande av bopoäng till signerandet av hyreskontraktet.

Så här söker du bostad hos Rikshem

Nybyggda hyresrätter i Fyllinge

Rikshem bygger 92 ljusa och moderna hyresrätter. Lägenheterna har en genomgående stilren interiör med ekparkett, kakel och klinker.

Nybyggda hyresrätter i Fyllinge

Bonden

I ett av Halmstads mest attraktiva lägen bygger Rikshem ett nytt modernt bostadskvarter med 175 lägenheter. Hyresrätter om 1-4 rok och 27-105 kvm.

Projektet Bonden i centrala Halmstad

Rikshem i Halmstad

Vid frågor om våra områden eller lägenheter i Halmstad är du välkommen att kontakta oss. För lediga lägenheter se Ledigt just nu.