Lägenheter i Kadettbyn

Den första etappen av nybyggnation av hyresrätter på Galgberget är nu avslutad och överlämnad till vår hyresgäst, Fortifikationsverket. 

Enheten etapp 1

Rikshem har utvecklat området Galgberget genom att bygga nya hyresrätter. Sedan tidigare fanns 265 lägenheter fördelat på 20 huskroppar inom fastigheten. 

Nu har ytterligare tre stycken punkthus byggts innehållande totalt 87 lägenheter på de fem våningarna.

Lägenheterna är fördelade på 30 stycken ettor, 20 stycken tvåor och 27 stycken treor.

Kadettbyn

Samtliga lägenheter är byggda till Fortifikationsverket som idag hyr de befintliga lägenheterna i området.

Kommun
Halmstad
Område
Galgberget
Adress
Flottiljvägen 8B-8D
Boendeform
Hyresrätter
Antal rum
1-3
Boarea
35-68 kvm
Inflyttning
Q4 2021
87 lägenheter

Området Galgberget 

Galgberget i Halmstad är en grön oas och ett välbesökt friluftsområde. Här finns mysiga picknickplatser, motionsspår, vandringsleder och en spännande historia. Området har nära till både den vackra bokskogen intill samt centrum med endast 10 minuters cykelavstånd.

I närheten

Registrera dig som bostadssökande

För att söka bostad hos Rikshem behöver du registrera dig som sökande hos oss. Registreringen är gratis och öppen för alla som fyllt 16 år.

Anmäl dig som bostadssökande på Mina Sidor

Hur går det till?

Här finns en guide om hur det går till att söka bostad hos Rikshem - från registrering och samlande av bopoäng till signerandet av hyreskontraktet.

Så här söker du bostad hos Rikshem

Nybyggda hyresrätter i Fyllinge

Rikshem har byggt 92 ljusa och moderna hyresrätter. Lägenheterna har en genomgående stilren interiör med ekparkett, kakel och klinker.

Nybyggda hyresrätter i Fyllinge

Nytt bostadskvarter centralt i Halmstad

I ett av Halmstads mest attraktiva lägen har Rikshem byggt ett nytt modernt bostadskvarter med 175 lägenheter. Hyresrätter om 1-4 rok och 27-105 kvm. Bli först med att bo här!

Projektet Bonden i centrala Halmstad

Rikshem i Halmstad

Vid frågor om våra områden eller lägenheter i Halmstad är du välkommen att kontakta oss. För lediga lägenheter se Ledigt just nu.