Eneborg & Planteringen

Rikshem har renoverat fem fastigheter belägna i Eneborg, Helsingborg. Ytterligare tre fastigheter i området Planteringen är genomförda. Samtliga bostäder är nu moderna och trygga.

Flera åtgärder har gjorts genomgående i husen. Samtliga lägenheter har bland annat fått nya säkerhetsdörrar, nya elinstallationer med jordfelsbrytare, nya kök och badrum. Rikshem har målat trapphus och satt upp nya postboxar i anslutning till entrén - allt för att ditt hem i trivsamma Eneborg och Planteringen ska bli modernare och tryggare. 

I renoveringen ingick bland annat: 

  • Nytt badrum med kakel och klinker.
  • Nytt kök med nya snickerier, modern bänkhöjd, nya vitvaror, spis med glaskeramikhäll med mera.
  • Nya ytskikt på golv och väggar i samtliga rum i lägenheten.
  • Säkerhetsdörr in till lägenheten. 

Även utemiljön är förnyad vid de olika fastigheterna, bland annat med ett utökat antal parkeringsplatser och ett nytt miljöhus. Vi lade helt ny plattläggning på baksidan av en av fastigheterna.  

Området Eneborg 

Stadsdelen Eneborg i Helsingborg är ett lugnt och trivsamt område som passar alla åldrar och alla typer av familjekonstellationer, det vill säga från ung till senior. I Eneborg är du omgiven av trevliga gröna områden, som till exempel Viskängsstråket som bjuder in till motion i alla dess former. Bostadsbebyggelsen består av flerbostadshus från 1900-talets första hälft och framåt, vilket bjuder på fantastisk arkitektur och tilltalande bostadshus. 

Nära till allt i Helsingborg 

Eneborg ligger i direkt närhet till Helsingborgs centrala delar med stadens shoppingstråk och ett stort utbud av restauranger. För studerande ligger Campus Helsingborg på bekvämt avstånd. Det finns dessutom flera pendlingsmöjligheter till Danmark och övriga Skåne. 

Rikshem i Helsingborg

Vid frågor om våra områden eller lägenheter i Helsingborg är du välkommen att kontakta oss.