Eneborg & Planteringen

Under maj 2016 påbörjade vi renoveringen av fem fastigheter belägna i Eneborg och tre fastigheter på området Planteringen. Renoveringen är nu slutförd.

Många åtgärder har gjorts genomgående i husen. Det handlar till exempel om att alla lägenheter fått nya säkerhetsdörrar, nya elinstallationer med jordfelsbrytare, nya kök och badrum. Vi har även målat trapphus och satt upp nya postboxar i anslutning till entrén, allt för att ditt hem ska blir både tryggare och modernare. 

I renoveringen ingick bland annat: 

  • Nytt badrum med kakel och klinker.
  • Nytt kök med nya snickerier, modern bänkhöjd, nya vitvaror, spis med glaskeramikhäll mm.
  • Nya ytskikt på golv och väggar i samtliga rum i lägenheten.
  • Säkerhetsdörr in till lägenheten. 

Även utemiljön vid de olika fastigheterna har förnyats. Fler parkeringsplatser har tillskapats, ett nytt miljöhus har byggts samt ny plattläggning på baksidan på en av fastigheterna har lagts. 

Området Eneborg 

Området Eneborg i Helsingborg är ett lugnt och trevligt område som passar gammal som ung. Detta innebär en direkt närhet till Helsingborgs centrala delar med shoppingstråk, stort utbud av restauranger, närhet till Campus Helsingborg samt stora pendlingsmöjligheter till både Danmark och övriga Skåne. 

Stadsdelen Eneborg är även omgiven av trevliga grönområden som till exempel Viskängsstråket som bjuder in till motion i alla dess former. Bostadsbebyggelsen består av flerbostadshus från 1900-talets första hälft och framåt vilket bjuder på fantastiskt arkitektur och trevliga bostadshus. 

Rikshem i Helsingborg

Vid frågor om våra områden eller lägenheter i Helsingborg är du välkommen att kontakta oss.