Nya lägenheter på Bergagårdshöjden

Nyproducerade lägenheter med kanske Kalmars bästa utsikt

I Djurängen, på vackra Bergagårdshöjden har vi byggt 95 nya hyreslägenheter i ett 12 våningar högt hus. Lägenheterna är fördelade på 1-4 rum och kök i storlekarna 27-75 kvadratmeter. 

Moderna och yteffektiva lägenheter på Bergagårdsvägen 16

Lägenheterna har ljusa väggar och ekparkettgolv. Köken är funktionella med ljusa materialval. Badrummen har kakel och klinker samt är utrustade med kombimaskin alternativt tvättmaskin och torktumlare. Samtliga 2,- 3- och 4 rum och kök har balkong.

Fördelning av antal lägenheter:
1 rok (27 kvadratmeter) 12 stycken
2 rok (39,5 kvadratmeter): 35 stycken
3 rok (63 kvadratmeter): 36 stycken
4 rok (75 kvadratmeter): 12 stycken

Kommun
Kalmar
Område
Djurängen
Adress
Bergagårdsvägen 16
Boendeform
Hyresrätter
Antal rum
1-4 rum och kök
Boarea
27-75 kvm
Inflyttning
Februari 2022
95 nya bostäder

Parkering och förråd

Under huset kommer det att finns ett parkeringsgarage samt lägenhetsförråd som du enkelt kommer att kunna nå genom att ta hissen direkt ned.

Om bostadsområdet Djurängen

Djurängen är ett område som ligger cirka tre kilometer norr om Kalmar centrum. Här bor du i ett barnvänligt lugnt grönområde med närhet till lekplats. I närheten finns nybyggda Djurängsskolan och Förskolan Djurängen. På cykelavstånd har du Norrlidsbadet och Värsnäs friluftsområde.

Här bor du på gångavstånd till Berga handelscentrum med bland annat mataffär, apotek, hälsocentral samt Skälby som har en omtyckt 4H-gård. Det är goda kommunikationer med buss, cykel och gångvägar i området.

I närheten hittar du även Hansa City med bland annat livsmedelsbutiker, IKEA, restauranger och en mängd butiker och för dig som är fotbollsintresserad ligger Guldfågeln Arena på promenadavstånd där du kan heja fram ”Smålands Stolthet” Kalmar FF.

Vem kan få en bostad?

För att hyra en lägenhet hos oss på Rikshem har vi vissa krav som du måste uppfylla. Två saker är att du måste ha en inkomst och ha fyllt 18 år. Här kan du läsa mer om vad som gäller.

Rikshems uthyrningspolicy

Rikshem i Kalmar

Rikshem har både studentlägenheter och vanliga hyresrätter och finns i ett flertal områden i Kalmar. Här hittar du nya, trevliga lägenheter i vacker och naturnära omgivning med skogen och havet intill.

Rikshem i Kalmar

Rikshem i Kalmar

Vid frågor om våra områden eller lägenheter i Kalmar är du välkommen att kontakta oss. För lediga lägenheter se Ledigt just nu.