Ramsågen & Hyvleriet

Rikshem har byggt nyproducerade lägenheter, färdigställda 2015, i Gredelby, Knivsta, med utsikt över nya Sågverkstorget.

Lägenheterna är moderna och yteffektiva om 1-3 rum och kök. Samtliga lägenheter har effektiv planlösning med vitmålade väggar och ekparkett. De moderna helkaklade badrummen kommer att ha plats för tvättmaskin och torktumlare.

Byggnaderna

Hyreslägenheterna är fördelade på två hus, ett lamellhus med tre trapphus och 5 till 6 våningar mot Sågverkstorget och ett punkthus med ett trapphus och 4 våningar mot Staffansvägen.

Punkthuset innehåller 15 seniorlägenheter som erbjuds hyresgäster fyllda 55 år. Lamellhuset innehåller vanliga hyresrätter. I huset mot torget kommer lokaler med olika verksamheter inrymmas, bland annat är ett gym, ett café och frisör planerade.

Bostadsrättsföreningens lägenheter är fördelade på ett hus med två trapphus och 4 våningar mot Faktorns gata. Samtliga lägenheter har balkong och tillgång till hiss från markplan.

Gredelby i Knivsta

Knivsta är en ung kommun och en av de snabbast växande kommunerna i Sverige. I Knivsta finns attraktiva boendemiljöer och härlig natur med sjöar, skogar och ett rikt jordbrukslandskap. Här hittar du många fina strövområden och utflyktsmål. Här finns tätortens fördelar med god service och samtidigt närheten till landsbygdens lugn och avskildhet. Pendlarläget är helt fantastiskt med tågstationen enbart ett stenkast iväg.

Området där lägenheterna finns kommer att vara blandat med såväl högre som lägre bebyggelse och närservice i form av t.ex. butiker.

I närheten

Rikshem i Uppsala/Knivsta

Vid frågor om våra områden eller lägenheter i Uppsala/Knivsta är du välkommen att kontakta oss. Lediga lägenheter i Uppsala och Knivsta förmedlas via Uppsala Bostadsförmedling.