Klintbacken

På Klintbacken i Luleå har Rikshem byggt 94 hyresrätter. Lägenheterna är yteffektiva tvåor och treor. Byggnaderna är sju våningar höga med välkomnade entrésidor ut mot gatan.

Lägenheterna är fördelade på två punkthus byggda med trästomme. Byggnaderna är i 7 plan och omfattar 94 lägenheter varav 76 st med 2 rum och kök om 30-39 kvadratmeter samt 18 st med 3 rum och kök om 55-60 kvadratmeter.

De nya lägenheterna på Klintbacken förmedlas via Rikshems hemsida under Ledigt just nu. För att kunna söka våra lediga lägenheter behöver du registrera dig som sökande, det gör du enkelt på Mina sidor.

Bo centralt med naturen runt knuten

Kvarteret Klintbacken ligger i stadsdelen Bergviken, ett område med närhet till både centrala Luleå och Luleå Tekniska Universitet. Här har du dessutom naturen in på knuten och närhet till friluftsliv, strövområden samt till service och kommunikationer. Nära bostäderna finns bland annat Mjölkuddsberget och Björkskatafjärden som erbjuder allt från bad, fiskebryggor, elljusspår, paddling och mycket mer. Längst Björkskatsfjärden finns även vackra promenad- och motionsspår. 

Klintbacken

De nya lägenheterna på Klintbacken förmedlas via Rikshems webbplats, Ledigt just nu. För att kunna söka våra lediga lägenheter behöver du registrera dig som sökande. Registrera dig gärna redan nu för att börja samla köpoäng.

Kommun
Luleå
Område
Bergviken
Adress
Klintvägen 81-83
Boendeform
Hyresrätter
Antal rum
2-3
Boarea
30-60 kvm
Inflyttning
Juli 2018
94 ljusa och välplanerade hyresrätter

 

I närheten

Rikshem i Luleå

Vid frågor om våra områden eller lägenheter i Luleå är du välkommen att kontakta oss. För lediga lägenheter se Ledigt just nu.