Lediga lokaler i Företagsbyn - Luleå

På det nya området, Kronan i Luleå, växer Företagsbyn fram. Här har Rikshem attraktiva lokaler för både stora och små företag. Totalt 10.000 kvadratmeter som kan anpassas efter verksamhetens behov.

Ett attraktivt område med närhet till naturen

Kronan är ett naturskönt område i Luleå som utvecklas till en helt ny stadsdel med både bostäder och lokaler. Här har du natur och skidspår runt hörnet men samtidigt goda bussförbindelser till city. På Kronan kan du både bo och jobba.

Hyr lokal på Kronan nära centrum men mitt i naturen

Kronan är i ett expansivt skede och kommer bli en komplett stadsdel med lägenheter, radhus, villor, förskolor, skola, äldreboende, idrottshall och ett eget centrum med butiker och restauranger.

Här finns lokaler från 30 kvadratmeter och uppåt i försvarets tidigare regemente lokaler. Historiska charmiga fastigheter med möjlighet att bestämma hur stort man vill hyra, kök och badrum finns i varje hus.

Kommun
Luleå
Område
Kronan
Inflyttning
Enligt överenskommelse
15 - 1000 kvadratmeter

Unika byggnader med charm

Kronan är ett tidigare regementsområde där Rikshem erbjuder verksamhetslokaler i de klassiska regementsbyggnaderna. Lokalerna i olika storlekar hyrs av allt från egenföretagare till större företag. Intill lokalerna uppförs också två nya hus med totalt 92 lägenheter som tillför ytterligare liv och rörelse kring verksamhetslokalerna.  

Peter Fjällblad, fastighetsförvaltare, Rikshem Luleå
”Du kommer ut i naturen mellan husen och kreativiteten i området är fantastisk.”
Peter Fjällblad, fastighetsförvaltare Rikshem Luleå

”Det är inte som att komma in ett vanligt bostadsområde med likadana hus. Du kommer ut i naturen mellan husen och kreativiteten i området är fantastisk. Våra lokalhyresgäster har många idéer för att göra hela området mer levande.”

Vill du veta vad vi kan erbjuda just ert företag?

Vill du veta mer om Rikshems lediga lokaler i Företagsbyn i Luleå?
Kontakta Theresa Gustavsson,
Lokaluthyrare Kronan