Norrbacka Äng

Bostadsrätterna i föreningen Brf Norrbacka Äng är centralt belägna i Märsta. I föreningens hus finns totalt 30 lägenheter som är mellan 32 - 51 kvadratmeter stora.

Lägenheterna i bostadsrättsföreningen är välutrustade med exempelvis moderna kök från Marbodal och kombitvättmaskin som standard, varje lägenhet levereras även med golv i klassisk ekparkett.

Fastigheten är omgiven av många grönområden såsom Kanonkullen och dess omgivningar, området är dessutom fritt från genomfartstrafik.

Byggnaden

I föreningens hus finns totalt 30 lägenheter som är mellan 32 och 51 kvadratmeter stora. Av dessa lägenheter är 11 st ettor och 19 st tvåor, varav 9 st är unika etagelägenheter med sovrum en trappa upp och takfönster upp mot himlen. Samtliga lägenheter har balkong i söderläge.

Norrbacka i Märsta

Bebyggelsen i Norrbacka består i huvudsak av flerbostadshus från 1970-talet, men även villor och småhus finns i omgivningen. Området är barnvänligt med dess låga bebyggelse och generösa utbud av grönytor för lek och rekreation. Alldeles intill föreningens hus finns både för-, låg- och mellanstadieskolor.

Pendlarläget är perfekt med närhet till Stockholm, Uppsala och Arlanda.

Rikshem i Sigtuna/Märsta

Vid frågor om våra områden eller hyresrättslägenheter i Sigtuna/Märsta är du välkommen att kontakta oss. För lediga hyresrättslägenheter se Bostadsförmedlingen i Stockholm.