Norrbacka Äng

Bostadsrätterna i föreningen brf Norrbacka Äng är centralt belägna i Märsta. I föreningens hus finns totalt 30 lägenheter som är mellan 32 och 51 kvadratmeter stora med södervända balkonger. Nio av dessa lägenheter är unika etagelägenheter.

Lägenheterna och byggnaden i Norrbacka Äng

Lägenheterna i bostadsrättsföreningen Norrbacka Äng är välutrustade med bland annat moderna kök från Marbodal och kombitvättmaskin som standard. Golven i varje lägenhet är lagda i klassisk ekparkett. I föreningens hus finns totalt 30 moderna lägenheter som är mellan 32 och 51 kvadratmeter stora. Av dessa lägenheter är 11 ettor med kök och 19 tvåor med kök. Nio av tvåorna är unika etagelägenheter med sovrum en trappa upp och takfönster upp mot himlen. Samtliga lägenheter i fastigheten har balkong i söderläge.

Området Norrbacka i Märsta

Bebyggelsen i Norrbacka i består i huvudsak av flerbostadshus från 1970-talet. I omgivningen finns även villor och småhus. Fastigheten Norrbacka Äng är omgiven av många grönområden såsom Kanonkullen och andra natursköna omgivningar. Här finns ett generöst utbud av grönytor för lek, löprundor och friluftsliv. Området är därtill fritt från genomfartstrafik, barnvänligt och trivsamt med låg bebyggelse.

Service och kommunikationer

Alldeles intill bostadsrättsföreningen Norrbacka Äng finns förskolor, låg- och mellanstadieskolor. I närheten ligger Märsta centrum med ett utbud av butiker, restauranger och kaféer. En stor livsmedelskedja ligger en liten bit bort från Märsta station. Pendlarläget från Märsta station är perfekt. Härifrån går tåg till Stockholm, Uppsala och Arlanda. Märsta ligger fyra mil norr om Stockholm och 3,5 mil söder om Uppsala. Till Arlanda är det knappt 8 kilometer.

Rikshem i Sigtuna/Märsta

Vid frågor om våra områden eller hyresrättslägenheter i Sigtuna/Märsta är du välkommen att kontakta oss. För lediga hyresrättslägenheter se Bostadsförmedlingen i Stockholm.