Norrbacka Park

Bostadsrätterna i föreningen Brf Norrbacka Park är centralt belägna i Märsta, med ca 12 minuters promenadavstånd till Märsta station.

Lägenheterna i bostadsrättsföreningen är välutrustade med exempelvis moderna kök från Marbodal och kombitvättmaskin som standard, varje lägenhet levereras även med golv i klassisk ekparkett.

Fastigheten är omgiven av många grönområden såsom Kanonkullen och dess omgivningar, området är dessutom fritt från genomfartstrafik.

Byggnaden

I föreningens hus finns totalt 26 lägenheter som är mellan 33 och 67 kvadratmeter stora. Av dessa lägenheter är 11 st ettor, 12 st tvåor och 3 st treor.

Åtta stycken av tvåorna är unika etagelägenheter med sovrum en trappa upp och takfönster upp mot himlen. Samtliga lägenheter har balkong i västerläge.

Norrbacka i Märsta

Bebyggelsen i Norrbacka består i huvudsak av flerbostadshus från 1970-talet, men även villor och småhus finns i omgivningen. Området är barnvänligt med dess låga bebyggelse och generösa utbud av grönytor för lek och rekreation. Alldeles intill föreningens hus finns både för-, låg- och mellanstadieskolor.

Pendlarläget är perfekt med närhet till Stockholm, Uppsala och Arlanda.

Rikshem i Sigtuna/Märsta

Vid frågor om våra områden eller lägenheter i Sigtuna/Märsta är du välkommen att kontakta oss. För lediga lägenheter se Bostadsförmedlingen i Stockholm.