Dagsbergsvägen

Nu renoverar vi våra lägenheter på Dagsbergsvägen i Norrköping. Lägenheterna kommer bland annat att få nya kök och badrum samt nya säkerhetsdörrar och ny el.

Vi kommer att byta vattenledningar, elinstallationer och avloppsstammar för att skapa hållbara och trivsamma lägenheter. Samtidigt kommer vi genomgående att måla trapphus och sätta upp postboxar i anslutning till entrén. Vi kommer dessutom att bygga om tvättstugorna för att göra dessa modernare och effektivare.

Efter renoveringen kommer dagens 138 lägenheter istället vara 140 stycken. Samtliga  säkrare, modernare och mer funktionella än de lägenheter vi har idag.

Dagsbergsvägen

Tryggare och modernare boende.
Som fastighetsägare är det vårt ansvar att vårda fastigheten och hålla den i gott skick. Detta för att ditt boende även i framtiden ska vara trevligt och tryggt att bo i.

Kommun
Norrköping
Område
Söder om centrum
Adress
Dagsbergsvägen 136-140
Boendeform
Hyresrätter
140 lägenheter

Är du intresserad av en lägenhet i Norrköping?

Rikshems lägenheter i Norrköping förmedlas via vår webbplats under Ledigt just nu. För att kunna söka våra lediga lägenheter behöver du registrera dig som sökande på Mina sidor. Registrera dig gärna redan nu för att börja samla poäng.  

Hör gärna av dig till oss om du har några frågor om lägenheterna, förmedlingen eller området!

Rikshem i Norrköping

Vid frågor om våra områden eller lägenheter i Norrköping är du välkommen att kontakta oss. För lediga lägenheter se Ledigt just nu.