Dagsbergsvägen

Nu har vi renoverat och färdigställt våra lägenheter på Dagsbergsvägen i trivsamma Ljura söder om Norrköping. Lägenheterna har moderniserats och bland annat utrustats med nya kök och badrum samt nya säkerhetsdörrar och ny el.

Lägenheter på Dagsbergsvägen

Rikshem har nu färdigställt den omfattande renoveringen i lägenheterna på Dagsbergsvägen i Ljura, söder om Norrköping. Antalet bostäder har utökats efter renoveringen, från 138 till dagens 140. Samtliga bostäder är säkrare, modernare och mer funktionella.

Renoveringen på Dagsbergsvägen

Vi har bytt vattenledningar, elinstallationer och avloppsstammar för att skapa hållbara och trivsamma lägenheter. I renoveringen ingick också ett genomgående arbete i trapphus och entré. Trapphusen är målade och i anslutning till entrén har varje hyresgäst sin egen postbox. Tvättstugorna på Dagsbergsvägen byggdes om och är i dag modernare och betydligt mer effektiva.

Dagsbergsvägen

Tryggare och modernare boende.
Som fastighetsägare är det vårt ansvar att vårda fastigheten och hålla den i gott skick. Detta för att ditt boende även i framtiden ska vara trivsamt och tryggt att bo i.

Kommun
Norrköping
Område
Söder om centrum
Adress
Dagsbergsvägen 136-140
Boendeform
Hyresrätter
140 lägenheter

Service och kommunikationer

I närheten av Dagsbergsvägen finns närhet till service, som skola och förskola, livsmedelsbutik och vårdcentral. I området finns Ljuraparken, Vasaparken och fina grönområden.

Är du intresserad av en lägenhet i Norrköping?

Rikshems lägenheter i Norrköping förmedlas via vår webbplats under Ledigt just nu. För att söka våra lediga lägenheter behöver du registrera dig som sökande på Mina sidor. Registrera dig gärna redan nu för att börja samla poäng.  

Hör gärna av dig till oss om du har några frågor om lägenheterna, förmedlingen av dem eller området Dagsbergsvägen!

Rikshem i Norrköping

Vid frågor om våra områden eller lägenheter i Norrköping är du välkommen att kontakta oss. För lediga lägenheter se Ledigt just nu.