Lediga lägenheter i Hageby i Norrköping

Ta chansen att flytta in en av de 132 moderna lägenheterna i Hageby. Gör en intresseanmälan redan idag!

Lägenheter i Hageby

Rikshem har vidareutvecklar stadsdelen Hageby i Norrköping. Här finns fyra moderna bostadshus med totalt 132 yteffektiva lägenheter på 1-3 rum och kök. Husen ligger på Armeraregatan, längs med spårvagnen och bredvid Mirum Galleria. Lägenheterna stod färdiga under vårvintern 2019.

Söder om Norrköping nära många grönområden

Hageby är ett område som ligger söder om Norrköpings centrum. Här bor du i ett barnvänligt grönområde med närhet till lekplatser och Vrinneviskogen som erbjuder motionsspår och utegym. I närheten hittar du också Ensjön med badplats. Kommunikationerna är goda med spårvagn, buss, cykel och gångvägar. Söderleden ligger precis intill och ger snabb förbindelse med E4 och E22.

I närområdet ligger Mirum Galleria med bland annat livsmedelsbutiker, bibliotek, vårdcentral, restauranger och en mängd butiker.

Bo i Hageby

Våra lägenheter i kvarteret Dörren är ljusa och de flesta har tillgång till uteplats eller balkong. Samtliga lägenheter har förberett utrymme för diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare.

Kommun
Norrköping
Område
Hageby
Adress
Armeraregatan 1-11
Boendeform
Hyresrätter
Antal rum
1-3
Inflyttning
De första hyresgästerna flyttade in i mars 2019
132 lägenheter

Är du intresserad av en lägenhet i kvarteret Dörren?

Har du frågor eller vill anmäla intresse för Rikshems nyproducerade lägenheter så går det bra att kontakta oss på 010-70 99 200 eller info.norrkoping@rikshem.se.

De nya lägenheterna publiceras på vår hemsida löpande, under Ledigt just nu.

Hör gärna av dig till oss om du har några frågor om lägenheterna, bostadskön eller området!

Rikshem i Norrköping

Vid frågor om våra områden eller lägenheter i Norrköping är du välkommen att kontakta oss. För lediga lägenheter se Ledigt just nu.