Ektorpsgatan i Ektorp

Våra bostäder på Ektorpsgatan byggdes för cirka 50 år sedan och har nyligen renoverats för att bli mer moderna och hållbara. Nu återstår fasad, fönsterutbyte och balkongrenovering för att huset ska stå sig även långt in i framtiden.

Med moderna lägenheter och fastigheter minskar vi vår negativa påverkan på miljön och skapar ett mer hållbart sätt att bo. Vi har renoverat gamla lägenheter i huset och samtidigt skapat nya genom att bygga på huset ytterligare en våning.

Fasad- och balkongrenovering, start vintern/våren 2023

För att huset ska hålla över tid och erbjuda trivsamma boendemiljöer kommer fasaden att bytas ut. Vi passar då även på att byta fönster och renovera balkongerna i huset. Genom denna renovering kan vi få ett mer hållbart hus med bättre inomhusklimat och minimera risken för framtida problem för våra hyresgäster. Dessutom kommer huset att upplevas mer modernt och fint igen!

Huset ligger högt beläget och från de övre våningarna är det en härlig utsikt över Norrköping.

1/4 Kök och vardagsrum
2/4 Sovrum
3/4 Vardagsrum
4/4 Badrum/WC

Byggnaden

Huset är byggt 1966 och har välplanerade lägenheter i olika storlekar, från 1 rum och kök till 4 rum och kök. Idag finns det däremot få lägenheter om 2 rum och kök och efterfrågan på dessa lägenheter är stor. Vi kommer därför också att bygga till flera tvårumslägenheter i samband med renoveringen.

Huset ligger högt beläget och från de övre våningarna är det en härlig utsikt över Norrköping. På gården finns lekplats för barnen.

Välkommen till Barnvänliga Ektorp i Norrköping

Ektorp ligger cirka 2 km sydväst om centrum med närhet till stadens fotbollsarena Östgötaporten, Vrinnevisjukhuset och Vrinneviskogen där det finns motionsspår och utegym. Det är lugna, trygga områden med närservice, grönområden och bra kommunikationer in till centrum.

I närheten

Rikshem i Norrköping

Vid frågor om våra områden eller lägenheter i Norrköping är du välkommen att kontakta oss. För lediga lägenheter se Ledigt just nu.