Ektorpsgatan i Ektorp

Våra bostäder på Ektorpsgatan byggdes för cirka 50 år sedan. De har nyligen renoverats invändigt för att bli mer moderna och hållbara. Nu återstår fasad- och balkongrenovering samt fönster- och balkongdörrsbyte.

Funktionella, trygga och trivsamma hem

Rikshems bostäder på Ektorpsgatan 30-46 byggdes för cirka 50 år sedan, och renoverades invändigt under 2019-2021. Fastigheterna är nu i behov av renovering av fastighetens fasad. Som fastighetsägare är det vårt ansvar att ta hand om och se till att fastigheterna är i bra skick för framtiden. I samband med renoveringen minskar vi även vår negativa påverkan på miljön och skapar ett hållbarare sätt att bo. 

Fasad- och balkongrenovering

För att huset ska hålla över tid och erbjuda trivsamma boendemiljöer kommer fasaden att bytas ut. Vi byter samtidigt ut alla fönster och renoverar balkongerna. Genom denna renovering kan vi få ett mer hållbart hus med bättre inomhusklimat och minimera risken för framtida problem för våra hyresgäster. Dessutom kommer huset att upplevas mer modernt och fint igen.

Vi planerar att påbörja renoveringen under 2023. Tidplanen är preliminär och är i dagsläget inte fastställd.

1/4 Kök och vardagsrum
2/4 Sovrum
3/4 Vardagsrum
4/4 Badrum/WC

Byggnaden

Huset är byggt 1966 och har välplanerade lägenheter i olika storlekar, från 1 rum och kök till 4 rum och kök. Idag finns det få lägenheter om 2 rum och kök och efterfrågan på dessa lägenheter är stor. Vi har därför byggt till flera tvårumslägenheter i samband med renoveringen.

Huset ligger högt beläget och från de övre våningarna är det en härlig utsikt över Norrköping. På gården finns lekplats för barnen.

Välkommen till barnvänliga Ektorp i Norrköping

Ektorp ligger knappt 2 km sydväst om centrum med närhet till stadens fotbollsarena Östgötaporten, Vrinnevisjukhuset och Vrinneviskogen där det finns motionsspår och utegym. Det är ett lugnt, tryggt område med närservice, grönområden och bra kommunikationer in till centrum.

I närheten

Rikshem i Norrköping

Vid frågor om våra områden eller lägenheter i Norrköping är du välkommen att kontakta oss. För lediga lägenheter se Ledigt just nu.