Hagebygatan

Renoveringen av våra lägenheter på Hagebygatan i Norrköping är nu klar. Lägenheterna har bland annat att fått ny köksinredning, helkaklade badrum, genomgående ekparkettgolv och nymålade väggar.

Många åtgärder har gjorts genomgående i husen, det handlar till exempel om att vi renoverar tvättstugor, hissar och ventilation samt byter avloppsstammar, installerar nya vattenledningar och elinstallationer i fastigheten. Alla lägenheter får nya kök och badrum/WC. Vardagsrum, sovrum, klädkammare (där sådan finns) och hall kommer att målas om och få nya golv.

I samband med renoveringen kommer även utemiljö, entrépartier och tillhörande garage att ses över.

Minskad klimatpåverkan

Även det yttre har renoverats då vi tilläggsisolerar, putsar om fasaderna och renoverar balkongerna samtidigt som vi installerar nya fönster för ett bättre inomhusklimat. Renoveringen är även viktig för miljön och minskar vår klimatpåverkan samtidigt som vi utvecklar området.

Tryggare och modernare boende

Som långsiktig fastighetsägare är det vårt ansvar att ta hand om och se till att fastigheterna är i gott skick för att ditt hem även i fortsättningen ska vara funktionellt, tryggt och trivsamt.

Renoveringen på Hagebygatan startade i juni 2018 och pågick till 2020.

Kommun
Norrköping
Område
Hageby
Adress
Hagebygatan 160-174
Boendeform
Hyresrätter
Antal rum
1-4
160 lägenheter

Hageby i Norrköping 

Lägenheterna är belägna i området Hageby i södra Norrköping. Hageby är ett område som står inför stor utveckling. Här finns närhet till såväl grönområden som vårdcentral och Mirum Galleria med ett stort antal butiker, hit går också spårvagnen med goda förbindelser. 

Rikshem deltar idag aktivt i den arbetsgrupp som jobbar för att utveckla stadsdelen Hageby. Ett steg i den utvecklingen är att vi nu renoverar delar av våra lägenheter i området. 

Renovering i deletapper

Renoveringen har genomförts i åtta deletapper där vi renoverat en del av fastigheten i taget. 

I närheten

Rikshem i Norrköping

Vid frågor om våra områden eller lägenheter i Norrköping är du välkommen att kontakta oss. För lediga lägenheter se Ledigt just nu.