Hagebygatan

Renoveringen av våra lägenheter på Hagebygatan i Norrköping är nu klar. Lägenheterna har bland annat att fått ny köksinredning, helkaklade badrum, genomgående ekparkettgolv och nymålade väggar.

Moderna och tryggare lägenheter

Många åtgärder har gjorts genomgående i husen på Hagebygatan. Vi har bland annat renoverat tvättstugor, hissar och ventilation. Vi har bytt avloppsstammar, och installerat nya vattenledningar och elinstallationer i fastigheten. Alla lägenheter har nu nya kök och badrum/WC. Vardagsrum, sovrum, klädkammare (där sådan finns) och hall har målats om och fått nya golv.

I samband med renoveringen har vi även sett över utemiljön, entrépartier och tillhörande garage.

Minskad klimatpåverkan

Även det yttre har renoverats. Vi har tilläggsisolerat, putsat om fasaderna och renoverat balkongerna. I samband med detta installerade vi nya fönster för ett bättre inomhusklimat. Renoveringen är viktig ur flera aspekter. En är att vi utvecklar området. Den andra är att renoveringen bidrar till att vi minskar vår klimatpåverkan.

Tryggare och modernare lägenheter

Som långsiktig fastighetsägare är det vårt ansvar att ta hand om och se till att fastigheterna är i gott skick. Vi gör detta för att ditt hem även i fortsättningen ska vara funktionellt, tryggt och trivsamt.

Renoveringen på Hagebygatan startade år 2018 och pågick till 2020.

Kommun
Norrköping
Område
Hageby
Adress
Hagebygatan 160-174
Boendeform
Hyresrätter
Antal rum
1-4
160 lägenheter

Hageby i Norrköping 

Lägenheterna är belägna i området Hageby i södra Norrköping. Hageby är ett område som står inför stor utveckling. Här finns närhet till grönområden som och service som vårdcentral. Mirum Galleria med ett stort antal butiker ligger i närheten. Till och från Hageby går spårvagnen med goda förbindelser. 

Utveckling av området Hageby

Rikshem deltar i dag aktivt i den arbetsgrupp som jobbar för att utveckla stadsdelen Hageby. Ett steg i den utvecklingen är att vi nu renoverar delar av våra lägenheter i området. 

Renovering i deletapper

Renoveringen har genomförts i åtta deletapper. Vi renoverar en del av fastigheten i taget. 

I närheten

Rikshem i Norrköping

Vid frågor om våra områden eller lägenheter i Norrköping är du välkommen att kontakta oss. För lediga lägenheter se Ledigt just nu.